Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gerizekali fener ciddi ciddi gustavoyu elden cikarsa kume dusme adayi. O kadar kotu kadrolari gustavo haric hiçbiri bizde 11 olamaz. Kume dusseler cikamazlar bile😀

Jefferson Lerma Falcao için Galatasaray'a geliyor!
20200804_133219-COLLAGE.webp

Sarı-kırmızılı yöneticiler, Bournemouth’un 28 milyon euro’ya aldığı Jefferson Lerma’yı kiralamak için harekete geçti. Radamel Falcao, 25 yaşındaki ön liberoyu ikna ederken kulübüyle pazarlıklar sürüyor.

El Tigre ikna edecektir Lerma'yı.

Transfer Istihbarat Şefi

Olsun gelsin bizde yildiz olursa daha cok kudururlar

O adamdan yıldız çıkacağına inanmanız beni hayretlere düşürüyor.

Burada Emre Kılınç'ı ilk 11'e yazanlar var. Tamam belli oranda katkı verir ama yemez abi çok zor ihtimal onlardan yıldız çıkarmak.

Zaten çocukta sakatlık sorunu var bizde de şans yok ilk 10 maç içinde adelesi gider Emre'nin. Bunu ss alın hatırlatırsınız bana.

Alanya'da bu ligin içinden geçen Emre Akbaba bile oynayamıyor bunlar mı yıldız olacak?

Gurur yapmaya gerek yok ortashaya adam lazim fenerin yaptigi gibi Mert hakani tekrar bizimde kandirmamiz lazim .Gururlu ayaklarini gecin Beyler seneye tekrar sinir gelecek .

Mert hakan kapi gibi sözleşme yapmıştır. Kuruşuna kadar alir.

Burada Emre Kılınç'ı ilk 11'e yazanlar var. Tamam belli oranda katkı verir ama yemez abi çok zor ihtimal onlardan yıldız çıkarmak.

Zaten çocukta sakatlık sorunu var bizde de şans yok ilk 10 maç içinde adelesi gider Emre'nin. Bunu ss alın hatırlatırsınız bana.

Alanya'da bu ligin içinden geçen Emre Akbaba bile oynayamıyor bunlar mı yıldız olacak?
50 mac nurullah bu sene ve bundan sonra haftaiciler full mac olacak her mac ayni kadroyla oynayamayiz

Mecbur bu adamları yazacaksın ama ilk 11'e belli mevkiler dahilinde. Bu sene yok ama seneye ilk 11 seviyesinde min 5 yerli lazım.

Abi şimdi oyuncu klas kimsenin itirazı yok eyvallah.

Fakat bizim kafamızın karıştığı konu adam iyi etrafındakiler çok kötü. İlerde kaçan adam yok kime pas atsın...

Adam ıslarla ben savunmanın önünde oynayacağım diyor. 8 no'ya koyunca da sahada ruh gibi dolanıyor.

Tamam 6 oyna ama az biraz mücadele et be kardeşim. Kimse senden Kante gibi ol istemiyor ama orada oynayacaksan kimse kusura bakmasın eşek gibi mücadele edeceksin. Boyu kısa orta alana dikilen her hava topuna stoperlerimiz çıkıyor doğal olarak defans çizgisi bozuluyor ve pozisyonlarını kaybediyor stoperler. Melo gittiğinde de aynı sorun olmuştu orta sahaya gelen her hava topunu arkaya sektirerek bir sürü gol attı rakipler. Mesela 3-5-2'yi güzel oynadığımız söyleniyor ama bunda Seri'den çok stoperlemizin payı büyük. Seri'de o sistemde mücadele etmediği için sırıtmıyor oyunu tek yönlü oynayabiliyor.

Seri kalacaksa yanına oyunun iki yönünü hayvan gibi oynayan 8 numara lazım. He onu almakta en az şu an 30 milyon euro'dur. O yüzden bize uymadı ligin dinamiklerine uymadı deyip yollarımızı ayırmak lazım.
Katılıyorum son zamanlarda en sevindiğim transferdi kendisi.

50 mac nurullah bu sene ve bundan sonra haftaiciler full mac olacak her mac ayni kadroyla oynayamayiz

Biliyorum Ali zaten o yüzden alınıyor ama bu adamlar anca rotasyon olur. Millet bunun farkına varması lazım ben onu demek istiyorum.

Yıldız çıkması iyi oynama ihtimali %5 falan. İnşallah ben yanılırım...

Hicbir teknik adama 25 kisilik kadro teslim edilmemeli. Maksimum 16-18 kisilik bir kadro planlamali futbol fakiri teknik kadromuz. Kalan ihtiyac alt yapidan karsilanmali. Bu sayede takimi 40 kisilik cop yuvasina cevirmeleri engellenmis olur.

Emre akbaba pozisyon hazırlanacak adam , Emre kılınç pozisyon hazırlayacak adam.
İkisi çok çok farklı oyuncu tipi.
Biz Akbabayı kullanmayı bilmiyoruz , artı şut pozisyonu hazırlayamıyoruz.
Emreyi orta saha oyuncusu olarak görüp , oyun kurmasını beklersen iş yapmaz tabi.

Muslera gelene kadar 6 ay idare edecek kalecinin Türk olmasını isterim Volkan Babacan olmuyorsa Fatih Öztürk iyi bir tercih olur

Jefferson Lerma Falcao için Galatasaray'a geliyor!
Ekli dosyayı görüntüle 87679

Sarı-kırmızılı yöneticiler, Bournemouth’un 28 milyon euro’ya aldığı Jefferson Lerma’yı kiralamak için harekete geçti. Radamel Falcao, 25 yaşındaki ön liberoyu ikna ederken kulübüyle pazarlıklar sürüyor.

El Tigre ikna edecektir Lerma'yı.

Transfer Istihbarat Şefi

kaynak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt