Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı günler dilerim yerli oyunculara eski emektarlarimiza dönme vakti bunları almalıyız

Arda Turan
Emre Çolak
Caner Erkin
Semih Kaya
Sinan Gümüş

Mecbur bu adamları yazacaksın ama ilk 11'e belli mevkiler dahilinde. Bu sene yok ama seneye ilk 11 seviyesinde min 5 yerli lazım.

Cenk Abi o yabancı sınırı daha çok değişir. Kimse istemiyor millet akıllandı TFF'nin de ısrar edeceğini sanmıyorum.

İlk 11 seviyesinde 5 tane yerli sayamayız. Saydıklarımızda dört büyüklerde oynayanlar olur. Onları da almak imkansız.

Tabi birde yurt dışındakiler var ama onları da alamayız zaten.

Bazı arkadaşlar harcama limitleri yüzünden Mert Hakan Yandaş'i bize yazmaya başlamışlar..Siz Fenerbahçe yi türk futbol dünyasını.igrenc ilişkilerii.rezil adamları.hic tanımamış olmalısınız.
MHY hiç bir şey olmazsa.rize ve Malatya gibi takımlarla sözleşme imzalar sonra Fener'e kiralanır.parayi Rize veriyor gibi gösterilir.. alı koç el altından parayı gönderir.bide Hasan kartala XC90 hediye eder.kimsede Bir şey yapamaz.burasi Türkiye

Emre akbaba pozisyon hazırlanacak adam , Emre kılınç pozisyon hazırlayacak adam.
İkisi çok çok farklı oyuncu tipi.
Biz Akbabayı kullanmayı bilmiyoruz , artı şut pozisyonu hazırlayamıyoruz.
Emreyi orta saha oyuncusu olarak görüp , oyun kurmasını beklersen iş yapmaz tabi.

Ben burada Emre'lerin oyun karakterini karşılaştırmıyorum ki.

Ligden yapılan transferlerin tutma oranlarını anlatmaya çalışıyorum.

Selçuk dışında (o da 3 yıl falan sonrası malum) son zamanlarda aldığımız hangi yerli transfer yüksek katkı sağladı bize?

Olayı sadece seri üzerinden değerlendirirsen haklısın ama seri gibi futbolcun varsa kalan orta sahaları ona göre değerlendirmen alman gerekir. Zaten o şekilde orta saha alınmayacaksa seriyi almak saçmalık olur sadece
Senin dedigin gibi olmasi ici o adami extra ozelligi olmasi lazim mac almasi lazim Seri sana kac tane mac aldirir hic?gerek yok yani hic gerek yok .

Bu seri düşmanlığı ne yav ? Herif ligin en zor diyecegimiz basak fener ve sivas maclarinin en iyilerinden biriydi.

Takımda Marcao, Luyindama ve Ömer dışında kontratı overpaid olmayan tek oyuncu yok. Linnes'e 1.5 verdiğin yerde Marcao'ya 800 bin verip maaş dengesini sağlayamazsın. Galatasaray 2 üstü alanları göndermeyip Jimmy, Şener gibi senede 3 maç oynayanlara 1 milyon maaş vermeye devam ettikçe bu sarmal hiç bitmeyecek.

O adamdan yıldız çıkacağına inanmanız beni hayretlere düşürüyor.

Burada Emre Kılınç'ı ilk 11'e yazanlar var. Tamam belli oranda katkı verir ama yemez abi çok zor ihtimal onlardan yıldız çıkarmak.

Zaten çocukta sakatlık sorunu var bizde de şans yok ilk 10 maç içinde adelesi gider Emre'nin. Bunu ss alın hatırlatırsınız bana.

Alanya'da bu ligin içinden geçen Emre Akbaba bile oynayamıyor bunlar mı yıldız olacak?
Olsun yapamassin gonder jimleri Ahmetleri al koy kudurt feneri

Ben burada Emre'lerin oyun karakterini karşılaştırmıyorum ki.

Ligden yapılan transferlerin tutma oranlarını anlatmaya çalışıyorum.

Selçuk dışında (o da 3 yıl falan sonrası malum) son zamanlarda aldığımız hangi yerli transfer yüksek katkı sağladı bize?

1596541665089.webp

1596541719194.webp

Katılıyorum son zamanlarda en sevindiğim transferdi kendisi.

Gerçekten büyük sevinç olmuştu geldiği zaman. Ben geldiği gün arşivde vardır sabaha kadar adamın uçağını takip ettim.

O sabahı unutmuyorum hiç. Üstüne bir de Lemina ve Nzonzi gelince valla Mart'da şampiyon oluruz falan diyordum.

Fakat her şey kağıt üstünde göründüğü gibi olmuyor. Acı tecrübe ile öğrenmiş olduk. Bi daha kim gelirse gelsin 5-10 maça çıkmadan hakkında olumlu-olumsuz yorum yapmayacağım. Bu senenin en boş transferi gözüken Adem en iyi transferimiz oldu.

Son düzenleme:
Bazı arkadaşlar harcama limitleri yüzünden Mert Hakan Yandaş'i bize yazmaya başlamışlar..Siz Fenerbahçe yi türk futbol dünyasını.igrenc ilişkilerii.rezil adamları.hic tanımamış olmalısınız.
MHY hiç bir şey olmazsa.rize ve Malatya gibi takımlarla sözleşme imzalar sonra Fener'e kiralanır.parayi Rize veriyor gibi gösterilir.. alı koç el altından parayı gönderir.bide Hasan kartala XC90 hediye eder.kimsede Bir şey yapamaz.burasi Türkiye
Sen de onlar kadar cirkef olacaksin sen de onlar kadar acimasiz olacaksin. Oyuncular onlara gidiyorsa da fahis fiyatla gidecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt