Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar benim anladığım kadarıyla gelecek sene bizim bütçemiz de bu sene yaptıklarımızı katınca max 38 m euro olur dolayısıyla büyük transferleri milyon euroları çilekleri unutun önemli olan nasıl eldeki yüksek maaliyetli isimlerden kurtulacağımız fenerin durumu kötü ama gelecek sene bu durumda olabiliriz

Bu bütçe muhabbeti ortadayken Falcao,Feghouli,Babel,Diagne ve Belhanda elden çıkarılmalı bir şekilde. Donk ile sözleşme imzalanacaksa maksimum 500 K önerilmeli fazlasını veren varsa oraya gitsin hiç işimiz olmaz. Şu Linnes'ten indirim talep edilmeli kabul etmiyorsa bunuda 300-500 bakılmadan dehlemek lazım. Şener-Jimmy-Ahmet bunlarda çok kazanıyor bunlarıda derhal yollamamız lazım. Emre Akbaba biraz cimbomlu olduğunu kanıtlayıp ücretini düşürmeli 1.7 almayı hak etmiyor.

arkadaşlar benim anladığım kadarıyla gelecek sene bizim bütçemiz de bu sene yaptıklarımızı katınca max 38 m euro olur dolayısıyla büyük transferleri milyon euroları çilekleri unutun önemli olan nasıl eldeki yüksek maaliyetli isimlerden kurtulacağımız fenerin durumu kötü ama gelecek sene bu durumda olabiliriz
dolayısıyla benim aklım erdiğince olacakları yazıyorum avrupa ligi geliri dahi çok önemli bizim için kadro korunmalı soso belon babele ellerine bonservisi verilip direkt olarak satılmalı gençlerle oynamalıyız

dolayısıyla benim aklım erdiğince olacakları yazıyorum avrupa ligi geliri dahi çok önemli bizim için kadro korunmalı soso belon babele ellerine bonservisi verilip direkt olarak satılmalı gençlerle oynamalıyız
ya da fm mantığı ile yılı kurtarma olabilir 1 bu sene gayet iyi bütçeyle gayet güzel kadro kurulabilir ama bu oyuncular gelecek sene kadroda olmayacakları için gelecek sene de yeniden yapılanmaya gidilecektir

Kameni: "Fenerbahçe'de gerekçesiz kadro dışı bırakıldığım için ödeme yapılmamıştı. FIFA'ya gittim. FIFA beni haklı buldu. Fenerbahçe de CAS'a gitti. Süreç 5 ay daha sürecek. Tabii ben şu an istediğim kulüpte oynayabilirim." (Cameroon-info)

Bu bütçe muhabbeti ortadayken Falcao,Feghouli,Babel,Diagne ve Belhanda elden çıkarılmalı bir şekilde. Donk ile sözleşme imzalanacaksa maksimum 500 K önerilmeli fazlasını veren varsa oraya gitsin hiç işimiz olmaz. Şu Linnes'ten indirim talep edilmeli kabul etmiyorsa bunuda 300-500 bakılmadan dehlemek lazım. Şener-Jimmy-Ahmet bunlarda çok kazanıyor bunlarıda derhal yollamamız lazım. Emre Akbaba biraz cimbomlu olduğunu kanıtlayıp ücretini düşürmeli 1.7 almayı hak etmiyor.
tek çare budur kesinlikle gerekirse bonservisleri ellerine verilmeli ama ben şunu çok net anladım GEÇEN SENE BU KURALLARA RAĞMEN YILLIK 7 M EURO MAAŞLA FALCAOYU GETİREN ADAMLAR KESİNLİKLE İŞ BİLMEZDİR çünkü bunun manası yüzde yüz şampiyon olmayı düşünmektir sosyal medya fenomenliğini adet haline getirmiş abdurrahim albayrağı kınamak lazım

seneye bizde de sert düşüş olur.
yüksek maaşlıları tutma gibi bir durumumuz yok. gerekirse bonservislerini verip göndermeliyiz. aksi halde hiç hareket alanımız kalmayacak. maaşları ve yaş ortalamasını düşürmemiz şart.
bu kurallar varken kimse uçamayacak zaten. iki senedir 70 puanın altında şampiyon çıkıyor. parlak isimlerin olmadığı, genç ve düşük bütçeli bir kadro da başarılı olabilir.

seneye bizde de sert düşüş olur.
yüksek maaşlıları tutma gibi bir durumumuz yok. gerekirse bonservislerini verip göndermeliyiz. aksi halde hiç hareket alanımız kalmayacak. maaşları ve yaş ortalamasını düşürmemiz şart.
bu kurallar varken kimse uçamayacak zaten. iki senedir 70 puanın altında şampiyon çıkıyor. parlak isimlerin olmadığı, genç ve düşük bütçeli bir kadro da başarılı olabilir.
bu sene yönetimin yapacağını söyleyim kardeşim bak bi kardeşim söylemişti dersin yönetim en az 5 6 tane ilk 11 lik kiralık oyuncu alınacak soso belhanda babel belki falcao da bonservislerini ellerine vercez ya da satılcak

arkadaşlar son 3 sene değerlendiriliyormuş bizimki minimum 50 m euro olur

şimdiden önlemimizi almalıyız ki seneye bu şımarık çocuklar gibi zırlamayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt