- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.683
a spor forvet dario vizinger diye birini geçti de bizim forvet ihtiyacımız mı var ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özbek’ten önce bu ikili iade-i itibarı hak etmiyor mu rengim?
Ekli dosyayı görüntüle 87733
Forvetimiz var mı?a spor forvet dario vizinger diye birini geçti de bizim forvet ihtiyacımız mı var ?
Hedef belirliyorum sen?Naber la yalak
lan fenerin kötü durumda olduğunu görmek için bir yerden okumaya gerek yok sen körsün heralde dfsafsdagaşu ezber yorumlardan vazgeç artık. bi yerde okuyosun gelip yazıyosun buraya hee kaos sonun baslangıcı falan
Hedef belirliyorum sen?
herif bankai açmışa spor forvet dario vizinger diye birini geçti de bizim forvet ihtiyacımız mı var ?
Her sene fener için söyleniyor bunlar ama bir türlü batmıyorlar. Yine çıkar biri bunları çeker kurtarır gibi geliyor bana.lan fenerin kötü durumda olduğunu görmek için bir yerden okumaya gerek yok sen körsün heralde dfsafsdaga
her konuda aynısın kendi fikrini yaz kopyala yapıştır yapma zaten toptan da anlamıyonlan fenerin kötü durumda olduğunu görmek için bir yerden okumaya gerek yok sen körsün heralde dfsafsdaga
ali koc'tan önce bunlarin ölüsü en kötü 2. veya 3.olurdu, simdi aziz reisin yerine gelen adamla 6. ve 7. oldularHer sene fener için söyleniyor bunlar ama bir türlü batmıyorlar. Yine çıkar biri bunları çeker kurtarır gibi geliyor bana.
Acun kulübün başına geçmezse zor toparlanırlar Ali Koç bile çıkaramadı bunlarıHer sene fener için söyleniyor bunlar ama bir türlü batmıyorlar. Yine çıkar biri bunları çeker kurtarır gibi geliyor bana.
belhanda fanboyunun şu yorumu yapması da komik xDher konuda aynısın kendi fikrini yaz kopyala yapıştır yapma zaten toptan da anlamıyon
Organize İşler'de Cem Yılmaz diyor ya. güvenen... diyeYau kulübün kefalet ödeyecek parası yok neye güvendin sen