Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım harcama limitlerine dahil olan kalemlerde 2017-2018 sezonunda 92 Milyon Euro’luk harcamayı bir sonraki sezon 82 Milyon Euro’ya geçtiğimiz sezon ise 64 Milyon Euro seviyelerine indirmiş olup, %30’luk bir tasarruf sağlamıştır.

Ancak açıklanan limitler doğrultusunda bugün bizden beklenen 64 Milyon Euro’dan 18.8 Milyon Euro seviyesine inmemizdir. Buna hangi açıdan bakarsanız bakın, futbolun gerçeklerinden çok uzak olduğu aşikardır.

DkzelySWwAAtnPO.webp

Transfer Istihbarat Şefi

Takım harcama limitlerine dahil olan kalemlerde 2017-2018 sezonunda 92 Milyon Euro’luk harcamayı bir sonraki sezon 82 Milyon Euro’ya geçtiğimiz sezon ise 64 Milyon Euro seviyelerine indirmiş olup, %30’luk bir tasarruf sağlamıştır. Ancak açıklanan limitler doğrultusunda bugün bizden beklenen 64 Milyon Euro’dan 18.8 Milyon Euro seviyesine inmemizdir. Buna hangi açıdan bakarsanız bakın, futbolun gerçeklerinden çok uzak olduğu aşikardır.

Ekli dosyayı görüntüle 87773

Transfer Istihbarat Şefi
şu yanındaki türksat 4c pek gözükmüyo bu aralar ortalıkta

Sakatlık gibi sorunlar olmadığı müddetçe Falcao, Diagne, Adem, Ali Yavuz dörtlüsü ileri uçta yeterli olacaktır. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu sefer santrafor aramayacağız gibi görünüyor.

Fiziksiz seri gidecek gibi. Turkiye liginde fiziksiz orta saha zor oynar. Iyi olacak gitmesi

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakatlık gibi sorunlar olmadığı müddetçe Falcao, Diagne, Adem, Ali Yavuz dörtlüsü ileri uçta yeterli olacaktır. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu sefer santrafor aramayacağız gibi görünüyor.
Babel de elde kaldı o bölgede oynayabilir. Forvet gerek yok. Kanatta da feg kalacak gibi, babel emre kerem arda falan var. Omar geldi varsayalım. Bence 2 iş yapan orta saha aldık mı yeterli transfer, belhanda giderse 3 orta saha lazim.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diagneyi postalaya bilsek söyle 5-6 milyona, onun yerine Elmander Lite tipinde bir forvet alirdim ve o dörtlü rahat yeterdi. Ben Diagneye hic güvenmiyorum. Hoca bu sefer degeri yüksek kalsin ve yazin satalim diye zorla oynatmaz ve belki 2 ay icinde kadro disi birakir.

Trabzonspor, Novak'a 1.2 milyon Euro yıllık maaş teklif etti. Oyuncu, diğer teklifleri de değerlendirerek bordo-mavili kulübe dönüş yapacak. (TransferWeb)

SLM,
Özil zu Fenerbahce

diyorlar?

Transfer Istihbarat Şefi

keşke şu 4lü olmasa da 1 st arasak :puhaha:
Diagneyi postalaya bilsek söyle 5-6 milyona, onun yerine Elmander Lite tipinde bir forvet alirdim ve o dörtlü rahat yeterdi. Ben Diagneye hic güvenmiyorum. Hoca bu sefer degeri yüksek kalsin ve yazin satalim diye zorla oynatmaz ve belki 2 ay icinde kadro disi birakir.
Ben de isterdim şöyle güven veren bir santrafor. Ama geçtiğimiz senelerde sayısal olarak bile tam tutmuyordu hesaplar. 1 santrafor ile sezona girdiğimiz de oldu. En azından şimdi kalitelerini gösterirlerse çok iyi bir ileri uç hattımız var ama kalitelerini göstermeleri çok zor. Umarım Falcao sakatlık belasını geçen yıl kadar sık yaşamaz. Diagne de hepimizin tanıdığı, Kasımpaşa'daki Diagne olarak döner. Çünkü Kasımpaş Diagne'nin golcülük özellikleri ligin üstündeydi. Bakalım nasıl olacak seneye. Falcao ve Diagne'yi satıp bir as santrafor alıp yedeği Adem ile güçlendirme ihtimali de de bu ekonomik şartlarda uzak değil bu arada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt