- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
cıkar,o falcao bi kere.abican,sen neden nefret ediyosun bakalım falcaodanAdam rüzgar esse sakatlaniyor. 36 gol atabilmesi icin muhtemelen 100 maca falan cikmasi lazim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cıkar,o falcao bi kere.abican,sen neden nefret ediyosun bakalım falcaodanAdam rüzgar esse sakatlaniyor. 36 gol atabilmesi icin muhtemelen 100 maca falan cikmasi lazim.
Yapma bunu işte yapma..Evet Falcao kalıyorsa seneye kullanılacak en meşhur repliği tekrar açıklıyorum ;
Fatih Terim ; Falcao oğlum yarın çok kritik bir Trabzonspor maçımız var bu maçta sana çok ihtiyacımız var.
Falcao ; Hangi kanalda hocam takip etmeye çalışacağım.
Gelirse ümit karan etkisi yapar oyun tipi olarak tıpatıp benzetiyorumşu weissman gelsin gerisi tırişka
çok istiyorum bu herifi
Güya anlaşmaya çok yakındık ama haberler kesildi sanki birdenşu weissman gelsin gerisi tırişka
çok istiyorum bu herifi
Ffp varken kiralık mecburuz. En iyi ihtimal zorunlu satın alma opsiyon olabilir.Seriden de kurtulduk artık gerçekçi kiralık olmayan bir orta saha bulsunlar
ALEX TELLES ZU MANU HO
ALEX TELLES ZU MANU HO
ALEX TELLES ZU MANU HO
oha kaynak