Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SA

Fenerbahçe bütün menajerlere haber yolladı dün gece.

Lazio, Vedat için 20 Mil vermeyi kabul etmiş, lakin işin içine şimdi de Fulham girmiş.

Lig'de kalan Fulham, iddialı bir takım kurmak istiyor ve 25 Mil + Bonus verecekmiş.

Bunu sonu 30 Mil da biter gibi.

Transfer Istihbarat Şefi

Menajerlerin kucağına oturmuşuz, zıp zıp zıplatıyor adamlar kulübü valla helal olsun. Yeter artık defolun gidin

SA

Lazio, Vedat için 20 Mil vermeyi kabul etmiş, lakin işin içine şimdi de Fulham girmiş.

Lig'de kalan Fulham, iddialı bir takım kurmak istiyor ve 25 Mil + Bonus verecekmiş.

Transfer Istihbarat Şefi
Bunlar bile oyuncu satabiliyor

SA

Transfer Istihbarat Şefi
Guzel sallamışsın yine,yutan oluyo mu reis

Menajerlerin kucağına oturmuşuz, zıp zıp zıplatıyor adamlar kulübü valla helal olsun. Yeter artık defolun gidin

Daha once resmi site yalanladi bu onyekuru haberlerini ve atilla turkerii de yanlis hatirlamiyosam.neden hala bu adama inanıyor ve paylasiyosunuz?yalan iste

Fatih Terim'in şu saçma orta saha üçlülerinden bıktım artık, 18/19 sezonunda Emre&Belhanda ve Ndiaye üçlüsünde ısrar etti 19/20 sezonunda Emre&Belhanda ve Seri üçlüsünde ısrar etti sezon sonunda önümüzdeki sezon da Emre&Mensah ve Seri gibi bir üçlü planlıyorsa hiç lige başlamadan bırakalım

Hocam bu takımın orta sahası neden pamuk ipliği gibi olmak zorunda ? Lerma&Nakamba&Gbamin veya İ.Sangare tipinde defansif özelliği olan bir orta saha ile oynamak haram mı ?

Belhanda & Babel filan belki satılabilirse satılır ama Falcao ve Feghouli yine elde kaldı anlaşılan, iddialıyım bu ikili yine önümüzdeki sezon çok sövdürecek kendilerine

Fatih Terim'in şu saçma orta saha üçlülerinden bıktım artık, 18/19 sezonunda Emre&Belhanda ve Ndiaye üçlüsünde ısrar etti 19/20 sezonunda Emre&Belhanda ve Seri üçlüsünde ısrar etti sezon sonunda önümüzdeki sezon da Emre&Mensah ve Seri gibi bir üçlü planlıyorsa hiç lige başlamadan bırakalım

Hocam bu takımın orta sahası neden pamuk ipliği gibi olmak zorunda ? Lerma&Nakamba&Gbamin veya İ.Sangare tipinde defansif özelliği olan bir orta saha ile oynamak haram mı ?
Hoca nin kafasında bir "Tiki Taka Possesion kısa pas" Barcelona / City Karışımı Takım yaratmak var.

Ne olduysa öz DNA'sından kaçtı.
Gegenpressing, yüksek baskı, agresif oyun ve bunu gerektiren güçlü, mücadeleci ve koşan oyuncular.

Transfer Istihbarat Şefi

Ya Mensah gerçekten iyi bir futbolcu, onda hiçbir problem yok.
Fakat oyun dışı mental durumu beni düşündürüyor sadece. FT eskisi gibi baskın değil bence takıma karşı artık.

Rıza Çalımbay: "Mert Hakan ile 2 gün önce konuştuk, F.Bahçe’de 10 Ağustos’ta sezonu açacağını söyledi. Transferi iptal olsa bile ona kapımız açık. Sonuçta serbest oyuncu, yurt dışından isteyen vardı, başka yerlere gidebilir."

Karma is a bitch

Falcao
Babel
Feghouli
Belhanda

Satılan satılsın.
Seneye Limitimiz düşecek, CL olmayınca.

Artık Marcao ve Luyindama tarzı Adamlar alınmalı:

- Illerde satabileceğin yetenekli genç Oyuncu
- Düşük yıllık maaş kabul eden (elden çıkarmak daha kolay oluyor + Limiti düşünmek)

Transfer Istihbarat Şefi

Son düzenleme:
Ya Mensah gerçekten iyi bir futbolcu, onda hiçbir problem yok.
Fakat oyun dışı mental durumu beni düşündürüyor sadece. FT eskisi gibi baskın değil bence takıma karşı artık.
Mensah gelmesin.
Ben artık mücadeleci / Agresif Oyuncular istiyorum.

Ayrıca PL veya Ligue 1 da 2-3 senedir oynayan Adam gelsin mümkün olursa.
Kondisyonu yeter...

Türk Liginden Adam alınmaz!!!

Transfer Istihbarat Şefi

Falcao
Babel
Feghouli
Belhanda

Satılan satılsın.

Seneye Limitimiz düşecek, CL olmayınca.

Artık Marcao ve Luyindama tarzı Adamlar alınmalı:

- Illerde satabileceğin yetenekli genç Oyuncu

- Düşük yıllık maaş kabul eden (elden çıkarmak daha kolay oluyor + Limiti düşünmek)

Transfer Istihbarat Şefi
Belhanda + Babel gitse yeterli,Falcao ve feghouli iyi kötü katkı verir bence seneye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt