- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ohhh. Cukkaa. Babasi her mac 90+3te oyuna alip oglunu besler artik. Gs'nin parasi deniz, yemeyen keriz sonucta.
Ohhh. Cukkaa. Babasi her mac 90+3te oyuna alip oglunu besler artik. Gs'nin parasi deniz, yemeyen keriz sonucta.
40 mac yapsa 960 k euro yapiyor. o da 40 mac yapsa. onda pek problem yok
orasi ayri. gelmesini bende istemiyordum, HALEN istemiyorum. yapilacak birsey yok. köstek olacak degilizVallahi insanlarin yillarca kopek gibi calisip asgari ucretle is bulamadigi yerde tek vasfi silahla hastane basmak ve g.t yalamak olan birinin 2 dakikada 200 bin lira kazanacak olmasi kanima dokunuyor.
orasi ayri. gelmesini bende istemiyordum, HALEN istemiyorum. yapilacak birsey yok. köstek olacak degiliz
Miy miy futbolu hocaya kim anlatti gercekten merak ediyorum. Takim kaleye şut atmiyor pas atmaktanAllahim lutfen Seri gelmesin miy miy futholdan biktik Bize Melo gibi Engin gibi psikopat adamlar lazim ortasahada rakibine nefes aldirmayacak admalar lazim Seri nedir ya Sneijder bile daha cok kosuyordu bundan
Aynen öyle.Arda gelip tas gibi oynarsa herkes susar, oynamazsa zaten ne yaparsa yapsin bize ne
Kosma anlaminda seri hep top 3 dedir bizde.Allahim lutfen Seri gelmesin miy miy futholdan biktik Bize Melo gibi Engin gibi psikopat adamlar lazim ortasahada rakibine nefes aldirmayacak admalar lazim Seri nedir ya Sneijder bile daha cok kosuyordu bundan
Dogru dusurst yurusen zaten bizim takimda 1. Bile olabilirsin.Kosma anlaminda seri hep top 3 dedir bizde.
Bize gecen sene olsaydi NAINGGOLAN inanilmaz olurdu.
Nainggolan Banega ikilisi... ne manyak olurdu iki ilk opsiyon alinsaydiDogru dusurst yurusen zaten bizim takimda 1. Bile olabilirsin.
Tffyi kafaya alamazlarsa yapilacak en son is o simdi deli gibi istediklerinin olmasini bekliyor bunlar .Sike yaptiklari halde bile utanamdan bize sikeci diyebilen bi takim bu laner olasicilar.erolun maasi asgari ücret kadar goster kendi sirketinden ver maasini koc iti