Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert Hakan’ın Fenerbahçe’ye transferinin gerçekleşeceğini düşünmekle birlikte, olur da gerçekleşmeme durumu olursa Galatasaray oyuncu için girişimde bulunmayacak. ‬
Bir ihtimal Fenerbahçe ile anlaşamazsa Mert Hakan yurt dışına çıkar. (Nexus Sport)
Hep onlar yapsin cirkefligi biz yapmayalim zaten .Birak yaw zorla gelsin.Gecen Sene Vedat bizi istedigi halde onlara gitti Adamlar hic gurur yapmadi .

19.05 nöbetleri başlasın
Bugün bir KAP gelir mi ne dersiniz

arda turan
2017 -30 maç 13 gol 7 asist (barcelona)
2018-623 dakika 2 gol 1 asist
2019- 705 dakika 3 asist
2020----- bos gecirdi...

kendine cok iyi bakmalı ve yedek kaldıgında sorun edip moralini bozmamalı.40 maç oynayacagız ,ihtiyacımız olacak illaki

arda-turan-fatih-terim-depo_16_9_1579667315-880x495.webp

LERMA TRANSFERİ ZOR, SERİ SORU İŞARETİ
Orta saha konusunda da çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Kolombiyalı Jefferson Lerma'yı gündemine aldığı ancak bu oyuncunun transferinin zor olduğu öğrenildi. Ayrıca Seri'nin bonservisini elinde bulunduran Fulham'ın dün oynanan play-off finalinde Brentford'u mağlup ederek Premier Lig'e yükselmesinin ardından Seri'nin geleceği soru işareti olarak kaldı.

Transfer Istihbarat Şefi
Seriye soyle bi 10 15 veren ciksada kurtulsak sundan bizim taraftar cilgin gibi seriyi istiyor .Seri yuzunden gecen sene ortashamiz full dayak yedi

Arda'yı bende forumda çoğu kişi gibi takımda görmeyi istemezdim gereksiz bir şov gibi geliyor bana, ama forumda öyle mesajlar görüyorum ki Arda gelmesin hain diyenlerin bazıları Mert Hakan'a biraz daha fazla verelim de gelsin nasıl olsa Fener imza parası veremeyecek diyorlar

Arda gelmesin ama Mert Hakan gelsin öyle mi ?

Arda'yı bende forumda çoğu kişi gibi takımda görmeyi istemezdim gereksiz bir şov gibi geliyor bana, ama forumda öyle mesajlar görüyorum ki Arda gelmesin hain diyenlerin bazıları Mert Hakan'a biraz daha fazla verelim de gelsin nasıl olsa Fener imza parası veremeyecek diyorlar

İkisi de gelsin. Midesiziz nasil olsa. Kaldiririz bunlari.

Edit: Emre B.'yi de futbola geri dondurup transfer etmeliyiz. Sonucta o da evlat.

Seri ile oynamak istiyorsan yanında ömer lemina oynamaz o zaman tabi dayak yersin ne bekliyordun ki
Yaw birak bana Seri ile oynamak istiyorsan gibi sacma sapan agizlari. sut atmiycak, gol atmiycak, frikik kullanmiycak, korner atmiycak, sonra omer ile Lemina ile oynarda diyorsun. Leminanin sakatlik sorunu olmasa kat kat iyi adam ondan. tempolu ,top kapar top surer .Seri ne yapar pas.pas .Selcugun iyi oldugu donemin ceyregi bile olamaz Seri yanina onu bunu koysan ne yazar yanina defansif acidan iyi adam koysan ne olur kendi cok ofansif bi oyuncu mu?sana ofansta hic bisey vermez Yemisim pas futbolu bam bam bam oynayacaksin ortasahada

mert hakan ardanın önünden yer anca reis

Serdar yıldız konuşacaksa işin rengi tamamiyle değişir

bizim pıtırcıklar kerem ilen ali yavuz formayı kapar ınsallah.emre kılınc ilk 11 zaten,ona eminim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt