- 1 Ocak 2011
- 15.462
- 10.469
- 1.838
Fener Bjk ts sec birini destekle bye byeSokarim ardasina da takimina da. Alsinlar magandalarini bir taraflarina soksunlar. Hadi bana eyvallah. Bu saatten sonra gram umrumda degil bu takim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener Bjk ts sec birini destekle bye byeSokarim ardasina da takimina da. Alsinlar magandalarini bir taraflarina soksunlar. Hadi bana eyvallah. Bu saatten sonra gram umrumda degil bu takim.
Fener Bjk ts sec birini destekle bye bye
O yüzden Seri'nin piyasası böyle sende haklısınYaw birak bana Seri ile oynamak istiyorsan gibi sacma sapan agizlari. sut atmiycak, gol atmiycak, frikik kullanmiycak, korner atmiycak, sonra omer ile Lemina ile oynarda diyorsun. Leminanin sakatlik sorunu olmasa kat kat iyi adam ondan. tempolu ,top kapar top surer .Seri ne yapar pas.pas .Selcugun iyi oldugu donemin ceyregi bile olamaz Seri yanina onu bunu koysan ne yazar yanina defansif acidan iyi adam koysan ne olur kendi cok ofansif bi oyuncu mu?sana ofansta hic bisey vermez Yemisim pas futbolu bam bam bam oynayacaksin ortasahada
Bahri Havadır: "Galatasaray; Emre Çolak ve Semih Kaya ile sözleşme imzalamayacak."
Işık kaan 3lü savunmada yer bulacaktır etti 4.bizim pıtırcıklar kerem ilen ali yavuz formayı kapar ınsallah.emre kılınc ilk 11 zaten,ona eminim
O yüzden Seri, Lemina gibileri uzak durmalı bize füze atan adamlar lazımemre kılınc-şutları iyi,gol vurusu iyi
kerem aktürkoglu-şutu var,gol vurusları klas
ali yavuz-şutları iyi,gol vurusları iyi
yerlisi,yabancısı gol oranı yuksek ve şutu olmalı.kız gibi futbolcu istemiyorum
Yok reis benim zoruma giden olay şu Arda'yı almak gerçekten gereksiz bir iş kabul ediyorum keşke gelmese keşke Atalay'a versek o şansı işin bu yanı bambaşka zaten de Arda'yı istemeyip Mert Hakan'ı fenerbahçe'nin kapısından döndürmeyi isteyen tipleri görmek zoruma gidenİkisi de gelsin. Midesiziz nasil olsa. Kaldiririz bunlari.
Edit: Emre B.'yi de futbola geri dondurup transfer etmeliyiz. Sonucta o da evlat.
bunların hiç biri forma kapamayacak göreceksin zaman zaman oynarlar o ayrı ama asla A takım düzenli oyuncusu olamayacaklarbizim pıtırcıklar kerem ilen ali yavuz formayı kapar ınsallah.emre kılınc ilk 11 zaten,ona eminim
hoca ısık kaan da zamanlama hatası yaptı.1 senesini yedik bu milli takım zırvalarındanIşık kaan 3lü savunmada yer bulacaktır etti 4.
Yok reis benim zoruma giden olay şu Arda'yı almak gerçekten gereksiz bir iş kabul ediyorum keşke gelmese keşke Atalay'a versek o şansı işin bu yanı bambaşka zaten de Arda'yı istemeyip Mert Hakan'ı fenerbahçe'nin kapısından döndürmeyi isteyen tipleri görmek zoruma giden
Bence 2. olay midesizliktir ...
emre kılınc-şutları iyi,gol vurusu iyi
kerem aktürkoglu-şutu var,gol vurusları klas
ali yavuz-şutları iyi,gol vurusları iyi
yerlisi,yabancısı gol oranı yuksek ve şutu olmalı.kız gibi futbolcu istemiyorum
Kucuk cocuk gibi bi futbolcu icin takim.mi birakilir.Yok hepsinden tiksiniyorum. Ulkenin aydinlik yuzu sandigim kulubumu de terketmek zorunda kaldim artik.
Arda geldi