Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri takımda kalmalı,pandemi sonrası çöp takımda bile ayakta kalan ender oyunculardandı.Zaten bu adamdan beklenen şey defansif bi performans değil ama pandemi sonrası takımda bunları da yapmaya çalıştı.Başakşehir maçını izlerseniz demek istediklerimi anlarsınız özellikle çok baskı yememiz beklenen maçlarda Seri gibi bi oyuncu çok iş yapar.Adamın yanına Müzmin sakat Leminayı,Taylanı,Nzonziyi veriyosunuz sonra Seri kötü diyosunuz.Melo Nainggolan tarzı bir adamla Seri'nin performansı katlanır.Selçuk-Melo ikilisini düşünün Selçuk olağanüstü defansif fizikli bi orta saha mıydı?Melo bunu kapatıyodu

emre kılınc-şutları iyi,gol vurusu iyi
kerem aktürkoglu-şutu var,gol vurusları klas
ali yavuz-şutları iyi,gol vurusları iyi

yerlisi,yabancısı gol oranı yuksek ve şutu olmalı.kız gibi futbolcu istemiyorum

Yaw birak bana Seri ile oynamak istiyorsan gibi sacma sapan agizlari. sut atmiycak, gol atmiycak, frikik kullanmiycak, korner atmiycak, sonra omer ile Lemina ile oynarda diyorsun. Leminanin sakatlik sorunu olmasa kat kat iyi adam ondan. tempolu ,top kapar top surer .Seri ne yapar pas.pas .Selcugun iyi oldugu donemin ceyregi bile olamaz Seri yanina onu bunu koysan ne yazar yanina defansif acidan iyi adam koysan ne olur kendi cok ofansif bi oyuncu mu?sana ofansta hic bisey vermez Yemisim pas futbolu bam bam bam oynayacaksin ortasahada
O yüzden Seri'nin piyasası böyle sende haklısın :)

İkisi de gelsin. Midesiziz nasil olsa. Kaldiririz bunlari.

Edit: Emre B.'yi de futbola geri dondurup transfer etmeliyiz. Sonucta o da evlat.
Yok reis benim zoruma giden olay şu Arda'yı almak gerçekten gereksiz bir iş kabul ediyorum keşke gelmese keşke Atalay'a versek o şansı işin bu yanı bambaşka zaten de Arda'yı istemeyip Mert Hakan'ı fenerbahçe'nin kapısından döndürmeyi isteyen tipleri görmek zoruma giden

Bence 2. olay midesizliktir ...

Yok reis benim zoruma giden olay şu Arda'yı almak gerçekten gereksiz bir iş kabul ediyorum keşke gelmese keşke Atalay'a versek o şansı işin bu yanı bambaşka zaten de Arda'yı istemeyip Mert Hakan'ı fenerbahçe'nin kapısından döndürmeyi isteyen tipleri görmek zoruma giden

Bence 2. olay midesizliktir ...

Atalaya falan arda gelse de gelmese de zaten sans verilmeyecekti. 2. dediginizde de haklisiniz.

Yok hepsinden tiksiniyorum. Ulkenin aydinlik yuzu sandigim kulubumu de terketmek zorunda kaldim artik.
Kucuk cocuk gibi bi futbolcu icin takim.mi birakilir. 😀🤣Ben kucukken fener bizi yendikten sonra ben fenerliyim diyordum.kendi kendime ama Galatasaray maclarinda kalbin Galatasaray icin atiyordu insanin agzi baska kalbi baska konusur. Sen ne kadar istersen iste kalbinden atamassin su aski

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt