Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.590
- 5.003
- 1.343
Bu Arda transferi siyasi baskılar neticesinde olabilir yoksa bana hala mantıklı gelmiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim Karşı çıkmış....
sorun cikarsa beni elestirmeyin diyo

konusunu ac oraya yazalim reisSON DAKİKA- Mustafa Cengiz: "Teknik ekibin yazılı ve ısrarlı isteği üzerine Arda Turan ile anlaşmaya vardık." (DHA)
Ardayı anlamaman lzm rts. bu transferin futbolla, teknik taktikle açıklanabilecek hiçbir yönü yok.Ardayi anlarim. Ne olursa olsun bizden biri ve affetti terim ama caner ne alaka ? Dis kapinin mandalı.
Arda beklendi gibi kötü çıkarsa veya bir etik dışı numara yaparsa BENDEN BİLMEYİN, TERİM İSTEDİ!SON DAKİKA- Mustafa Cengiz: "Teknik ekibin yazılı ve ısrarlı isteği üzerine Arda Turan ile anlaşmaya vardık." (DHA)
Bsn biraz bekliyorum daha acacagimkonusunu ac oraya yazalim reis
Ardayı anlamaman lzm rts. bu transferin futbolla, teknik taktikle açıklanabilecek hiçbir yönü yok.
Canerin var. Arda dediğin adam 3 yılda 30 küsür maça çıkmış. caner son 2 sezonu neredeyse full. ve lazım adam yani
Tabancaarda bize ne katabilir?
sonradan kıvırmasınlar diye yazılı ifade almıs baskan. ses kaydı da almıstır bence.SON DAKİKA- Mustafa Cengiz: "Teknik ekibin yazılı ve ısrarlı isteği üzerine Arda Turan ile anlaşmaya vardık." (DHA)