Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Arda transferi siyasi baskılar neticesinde olabilir yoksa bana hala mantıklı gelmiyor.

SON DAKİKA- Mustafa Cengiz: "Teknik ekibin yazılı ve ısrarlı isteği üzerine Arda Turan ile anlaşmaya vardık." (DHA)

Ardayi anlarim. Ne olursa olsun bizden biri ve affetti terim ama caner ne alaka ? Dis kapinin mandalı.
Ardayı anlamaman lzm rts. bu transferin futbolla, teknik taktikle açıklanabilecek hiçbir yönü yok.

Canerin var. Arda dediğin adam 3 yılda 30 küsür maça çıkmış. caner son 2 sezonu neredeyse full. ve lazım adam yani

Başkan Mustafa Cengiz: Bizi 2 yıl üst üste şampiyon yapan teknik direktörümüz ve ekibinin isteği üzerine eski futbolcumuz ile yeniden bir aradayız. Her açıdan hayırlı olacağına inanıyorum. (DHA)

3 yıldır top oynamayan adamı ısrarla istemek: vasat seviciliktir, Galatasaray ın parasını çöpe atmaktır. O kadar Galatasaraylı sevindirmek istiyorsan takıma top oynat ilk önce. Çer çöp toplatacaksın anlaşıldı yine.

Ardayı anlamaman lzm rts. bu transferin futbolla, teknik taktikle açıklanabilecek hiçbir yönü yok.

Canerin var. Arda dediğin adam 3 yılda 30 küsür maça çıkmış. caner son 2 sezonu neredeyse full. ve lazım adam yani

Valla Arda transferini hic istemedim. Hala da istemiyorum ama isin futbol dışı yönünden bir mantik kurdum. Sonuçta bura Türkiye. Abi bu Canere BJK taraftari hergun kufur etmiyor mu ? Tamam hücumu iyi de defans yok rezalet. Millet 10 yas ufak saracchiye küfürler ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt