Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener son dk sponsorluklar uyduracak muhtemelen nihatta o yüzden hem yol göstermiş hemde arttiracaz işte demis

kopenhag'dan 3.dakikada gol yiyip deplasmanda geri düsen takimdan 15 puan puan fark yedik ve ilk transferimiz AT

bu dandik ligde sampiyon olamamak insana koyuyor.

Emre Akbaba>Taylan Antalyalı>Mehmet Ekici>Alper Potuk>Erman Kılıç>Mert Hakan Yandaş

Fenerbahçe Yöneticisi Alper Pirşen: “Taraftarlarımız merak etmesin, biz bütün transferleri yapacağız. Gerekirse bu düzenlemeyi deleceğiz. Bunu yasal olmayan şekillerde değil, hukuka uygun yapacağız. Kimse de sesini çıkartamayacak.” (Haber Global)

Fenerbahçe Yöneticisi Alper Pirşen: “Taraftarlarımız merak etmesin, biz bütün transferleri yapacağız. Gerekirse bu düzenlemeyi deleceğiz. Bunu yasal olmayan şekillerde değil, hukuka uygun yapacağız. Kimse de sesini çıkartamayacak.” (Haber Global)

Bi yapsanıza çok merak ettim kimi alacaklar. Mbappe falan gelecek herhalde.

onlar kendi forumlarından çok burda takılıyorlar ortalığı karıştırıyorlar ,Yıllarca onları düdükleyen Hocamıza hakaret ediyorlar.Hayır ceza almayacağı bilsem aranızda ne kadar kuş varsa validenizi bacınızı dicemde ceza alırız diye diyemiyorum
Kardes benim gibi fazla kufur etmessen bi seferlik 10 gun ceza alirsin o arada da dinlenip yorumlari okurdun .saka saka kufur etme bide azmettirmekten ceza yemeyelim.

O kadro ile işiniz zor paşam.

Ona ne şüphe sahtekar düzenbazlar sizi

Belhandaya 150 bin € ceza vermisiz :asd:

UEFA falan bunları sevecek günün sonunda, onu istiyorlar. :cıkcık:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt