- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Trt muhabiri Volkan Kılıç AsistAnaliz'e geçmiş
Galatasarayin en rezalet en fiyasko muhabiriydi.
Hic birtane transferi onceden soylemez, ben olsam direk Ertani alirim TRTye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trt muhabiri Volkan Kılıç AsistAnaliz'e geçmiş
Alınca haber et reisGeriden geliyorum daha net bi sekilde.kokuyu alamadim
Galatasarayliligimi askiya alirim diğen uyeler banlanmali bence tekrar galatasarayli olunca admin abilerde gerek duyarsa tekrar acarlar iyi olmaz miydi sence?sarı üyelerde artış gözlemledim üstat, kırmızılar da belirgin bi şekilde dolanıyor etrafta.
kesinlikle hatta anahtarlık bile almam daha diyen murhanımıza da bi yaptırım gelmeliGalatasarayliligimi askiya alirim diğen uyeler banlanmali bence tekrar galatasarayli olunca admin abilerde gerek duyarsa tekrar acarlar iyi olmaz miydi sence?
Fenerbahçe Yöneticisi Alper Pirşen: “Taraftarlarımız merak etmesin, biz bütün transferleri yapacağız. Gerekirse bu düzenlemeyi deleceğiz. Bunu yasal olmayan şekillerde değil, hukuka uygun yapacağız. Kimse de sesini çıkartamayacak.” (Haber Global)
Kardes benim gibi fazla kufur etmessen bi seferlik 10 gun ceza alirsin o arada da dinlenip yorumlari okurdun .saka saka kufur etme bide azmettirmekten ceza yemeyelim.onlar kendi forumlarından çok burda takılıyorlar ortalığı karıştırıyorlar ,Yıllarca onları düdükleyen Hocamıza hakaret ediyorlar.Hayır ceza almayacağı bilsem aranızda ne kadar kuş varsa validenizi bacınızı dicemde ceza alırız diye diyemiyorum
O kadro ile işiniz zor paşam.Fenerbahçe Yöneticisi Alper Pirşen: “Taraftarlarımız merak etmesin, biz bütün transferleri yapacağız. Gerekirse bu düzenlemeyi deleceğiz. Bunu yasal olmayan şekillerde değil, hukuka uygun yapacağız. Kimse de sesini çıkartamayacak.” (Haber Global)
100b euro maas verecek herhaldeFenerbahçe Yöneticisi Alper Pirşen: “Taraftarlarımız merak etmesin, biz bütün transferleri yapacağız. Gerekirse bu düzenlemeyi deleceğiz. Bunu yasal olmayan şekillerde değil, hukuka uygun yapacağız. Kimse de sesini çıkartamayacak.” (Haber Global)
Ona ne şüphe sahtekar düzenbazlar siziFenerbahçe Yöneticisi Alper Pirşen: “Taraftarlarımız merak etmesin, biz bütün transferleri yapacağız. Gerekirse bu düzenlemeyi deleceğiz. Bunu yasal olmayan şekillerde değil, hukuka uygun yapacağız. Kimse de sesini çıkartamayacak.” (Haber Global)
UEFA falan bunları sevecek günün sonunda, onu istiyorlar.Fenerbahçe Yöneticisi Alper Pirşen: “Taraftarlarımız merak etmesin, biz bütün transferleri yapacağız. Gerekirse bu düzenlemeyi deleceğiz. Bunu yasal olmayan şekillerde değil, hukuka uygun yapacağız. Kimse de sesini çıkartamayacak.” (Haber Global)