Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar bir kılıfına uyduracak işleri ama yapabilecekleri transferler çok kısıtlı olacak.
Muriç , Gustavo tarzı transferler hayal bunlar için.

Ali ye 1 milyor tl de versen yine takımı ilk 5 e sokamaz ondan delsinlerde iyice borca batsın ezikbahçe bundan önceki iki sene tonla para harcadıda ali ne oldu sanki🤣🤣

Fenerbahçe Yöneticisi Alper Pirşen: “Taraftarlarımız merak etmesin, biz bütün transferleri yapacağız. Gerekirse bu düzenlemeyi deleceğiz. Bunu yasal olmayan şekillerde değil, hukuka uygun yapacağız. Kimse de sesini çıkartamayacak.” (Haber Global)
Civcivler zaten bunu uzun süredir yapıyorsunuz.
3. Kalecinizi 30 milyona satacaksınız galiba. Hukuka uygun yapmasanız da nihat abiniz dokunmuyor size rahat olun

Belhanda'nın yakın arkadaşı olan gazeteci Manu Lonjon: "Galatasaray, Belhanda ile yolları ayırmak istiyor. 23 Şubat'ta oynanan Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kart için şimdi 150 bin Euro ceza verdiler"

Limitten Kurtulmak İçin Çözüm Önerileri

4) Oyunculara kayıt dışı ödeme

Kayıt dışı dediğim Ali Koç kendi şirketi üzerinden ödeme yapacak. Yıllığı 1m euro olan oyuncuyu herhangi bir reklamda oynatacak. Reklam yüzü yapacak ve nakit 1m euro verecek‚ maaşı da göstermelik 100bin euro olacak. Bu yasal mı bilmiyorum. Tabi bu durumda para Ali Koç´un cebinden çıkacak.

Bir de bonus olayı var‚ bonuslar limite girmiyor diye biliyorum. Tv de izlerken biri demişti ama kim hatırlamıyorum. Serdar Ali olabilir. Oyunculara yapılan ödemeler bonus şeklinde yapılabilir.

Bazı renktaşlar Acun´a oyuncu satalım vs. yazmış ama o da gerçekci değil. Uefa bu durumu anlar. Ha gidip Zajcı 5 milyon euroya‚ Freyi 2 milyona satsan birşey olmaz ama o paralarda çok fazla katkı etmez.

_________

KUVVETMİRA - 05.08.2020 12:04

sözleşmeleri kağıt üzerinde 1907 TL yapsak. asıl ödenmesi gereken tutarları el altından ödesek olmuyor mu.

Transfer Istihbarat Şefi

Fenerbahçe Yöneticisi Alper Pirşen: “Taraftarlarımız merak etmesin, biz bütün transferleri yapacağız. Gerekirse bu düzenlemeyi deleceğiz. Bunu yasal olmayan şekillerde değil, hukuka uygun yapacağız. Kimse de sesini çıkartamayacak.” (Haber Global)
Yapabilyosaniz yapin da kulubu iyce batirin,ceza yiyin,bize de eglence ciksin.gustavo ve kruse gibilerini de nerenize alirsiniz artik orasi mechul.o tarz transfere artık gotunuz yetmez

Limitten Kurtulmak İçin Çözüm Önerileri

4) Oyunculara kayıt dışı ödeme

Kayıt dışı dediğim Ali Koç kendi şirketi üzerinden ödeme yapacak. Yıllığı 1m euro olan oyuncuyu herhangi bir reklamda oynatacak. Reklam yüzü yapacak ve nakit 1m euro verecek‚ maaşı da göstermelik 100bin euro olacak. Bu yasal mı bilmiyorum. Tabi bu durumda para Ali Koç´un cebinden çıkacak.

Bir de bonus olayı var‚ bonuslar limite girmiyor diye biliyorum. Tv de izlerken biri demişti ama kim hatırlamıyorum. Serdar Ali olabilir. Oyunculara yapılan ödemeler bonus şeklinde yapılabilir.

Bazı renktaşlar Acun´a oyuncu satalım vs. yazmış ama o da gerçekci değil. Uefa bu durumu anlar. Ha gidip Zajcı 5 milyon euroya‚ Freyi 2 milyona satsan birşey olmaz ama o paralarda çok fazla katkı etmez.

_________

KUVVETMİRA - 05.08.2020 12:04

sözleşmeleri kağıt üzerinde 1907 TL yapsak. asıl ödenmesi gereken tutarları el altından ödesek olmuyor mu.

Transfer Istihbarat Şefi
Vergi kaçırma, kara para, dolandırıcılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt