Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.590
- 5.003
- 1.343
Öyle bir su kaçırma olayını umarım yapmazlar renktaş.eşeğin su kaçırma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bir su kaçırma olayını umarım yapmazlar renktaş.eşeğin su kaçırma
Onu bunu bilmem - En iyi çalışmayı Selçuk yapar.luyindama ile anlasabilen futbolcu sayisi 4-5i gecmez takimda
luyindama adam gibi adamdir, gercek bir profesyonel. böyle topculardan 7-8 tane olsa her sene sampiyon olursun
hurdalari topluyoruz orta sahaya ve forvete, sonra dökülmemiz normal yani.
Musleradan kaptanlığı da alıp verirler mi hocam![]()
Onu bunu bilmem - En iyi çalışmayı Selçuk yapar.
Herifin hiç sakatlandını görmedim, ya siz ?!
Transfer Istihbarat Şefi
Kanatlar mangal da. Arda Falcao ya mangalda asist ler yapacak.Hızlı kanat transferimiz nerede kaldı
Bunu kullanırım ben izninle rtaş![]()
Maç sonrası vereceği demeçleri duyar gibiyim.Arda Turan'ın pazubanda ihtiyacı yok efendim. O doğuştan lider doğdu.
Adam gibi oynadıkMaç sonrası vereceği demeçleri duyar gibiyim.
belhandaya verilen ceza hakkında yorumun => ?Ne kadar begenmesekte ismi cikan yerli oyuncular hirsli oyuncular olmasi guzel gecen sene bi pozisyon oluyor oyun duruyor bizim futbolcular hakeme itiraz etse belki zaman kazanacaklar varda inceleme yapilacak ama bizim futbolcularin umrunda olmuyor.pozisyon hizlica geciyor ve vara bakilmiyordu.
+1Adam gibi oynadık
adam gibi gol attık
adam gibi yenildik
adam gibi yendik
adam gibi konuşuyorum
adam gibi antrenman
adam gibi
Biz caner isteyince loloololo yapiyorlarGG, caner, novak fbde diyorlar.
GG hadi yaşlı 85 dogumluda novak ve caner iyi transferler olur.
Maç sonrası vereceği demeçleri duyar gibiyim.
'Evet, bugün maçı kaybettik ama adamlığımızı kaybetmedik. Şampiyonluklar gelip geçicidir, önemli olan adamlıktır. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bütün değerli büyüklerime saygılarımı sunarım.'
Musleradan kaptanlığı da alıp verirler mi hocam![]()
Bisey diyemem zorla gondermeye calisiyoruz .Baksana bosnervis kazandirmak istemiyor biraz vefali olabilir Belhandabelhandaya verilen ceza hakkında yorumun => ?
naber ahmed