Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera zaten 2. kaptan. Tahminen Selçuk sonrası kaptan Arda olur. Ama düzenli oynadığı için genelde Muslera kaptan çıkar.
Musleranın katkısı şüphesiz ondan daha fazladır kaptanlık bu aşamada kesinlikle Muslera olmalı , kalmalı , değiştirilmemeli değiştirilmesi teklif dahi edilmemelidir!

sözleşmesinin son saniyesine kadar kulüpte kalarak vefasını gösterir inşallah, ben de öyle düşünüyodum
Mucadele etmiyor artik oda bizi istemiyor ozellikle taraftarlar bikti bence .Bi ara Burakta oyleydi Burak ne yapsa etse sevdiremezdi kendini bizim taraftar Buragi bir turlu sevememisti .Aynisi Belhanda icinde gecerli

Musleranın katkısı şüphesiz ondan daha fazladır kaptanlık bu aşamada kesinlikle Muslera olmalı , kalmalı , değiştirilmemeli değiştirilmesi teklif dahi edilmemelidir!

Zaten değişmiyor ki. Ha 2. kaptanlıktan 1. kaptanlığa yükselttim denilebilir. Muslera kaptanlığa yakışan bir adam zaten.

Tüh, görüyor musunuz? Ne güzel Caner kesecek, Cagne de kafayla gömecekti. Böyle minik hayallerimiz bile suya düştü.

Bu belhanda bildiğin kan emici karakter yoksunu Galatasaray formasına hiç yakışmayan bir yaratık bu adamı savunmayın ne olur adamdan pislik akıyor sırf onun yüzünden maç izlemek istemiyorum ardaya saydiriyoruz ama on tane belhanda eder adamı dikkatli izleyin toptan kaçıyor hava topuna çıkmıyor top kaptırıp orta saha ve defanstaki arkadaşlarınin sarı kart görmesine neden oluyor sut çekiyor defansa çarpıyor frikik yok nasıl futbolcu olmuş anlamıyorum maicon 1.4 milyon ise buna 700 bin euro verene verin gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt