- 1 Ağustos 2014
- 63.855
- 75.062
- 4.338
Bizde olmasa daha rahat olurum. Mümkünse uzak dursuncaner bızde arkadaslar rahat olun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde olmasa daha rahat olurum. Mümkünse uzak dursuncaner bızde arkadaslar rahat olun
10 no mevkisinde kimse belhandadan kötü olamaz. Antepteki maximi al getir 10 gol 10 asistle oynar meselaBoschilla cok mu kotu? bilen var mi?
Belhanda'dan kotu mu
ulan avrupa yine ne yapıp ettiler türkleri almıyolar avrupaya
kalıcı olarak kalabıldıgınız tek uyelık yasaklı uye bayımAdminler kalıcı olarak sarı üyede kalamıyor muyuz???
kaynaksız paylaşım yasak
raporladım rts
yok artık bu olay olursaPastore zu FB?
Senelik en az 5 ister bunlardan cunku hedefi olmayan takima para disinda bir sebeb icin gitmesinin izahi yokPastore zu FB?
Pastore zu FB?
ali koçun projeleri beni bile heyecanlandırıyor belki o yüzden gidiyordurSenelik en az 5 ister bunlardan cunku hedefi olmayan takima para disinda bir sebeb icin gitmesinin izahi yok
arkadaşın sıkıntısı ne acabakalıcı olarak kalabıldıgınız tek uyelık yasaklı uye bayım
Olması gereken bu. Cl kupasını görmeye 2 sene sonra fb müzesine giderizfenerbahçemiz ligi domine edecek kadroyu kuruyor. ligin sahibi geliyor.
sarı uyelık sevıyor demek ki ama bılmıyor ki forumda sarı uye avcısı vararkadaşın sıkıntısı ne acaba
ali koçun projeleri beni bile heyecanlandırıyor belki o yüzden gidiyordur