Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caner gelmedi diye yönetime ve hocaya kızan arkadaşlar ya size ne desem bilmiyorum. Gelecek diye 20 sayfa önce sövüyordunuz ne değişti. Fenerin alması mı problem sizin için, Fenere endeksli yaşamayın. Biz Galatasaraylılar takımımıza endeksli yaşarız. Rakibe göre değil.

Caner gelmedi diye yönetime ve hocaya kızan arkadaşlar ya size ne desem bilmiyorum. Gelecek diye 20 sayfa önce sövüyordunuz ne değişti. Fenerin alması mı problem sizin için, Fenere endeksli yaşamayın. Biz Galatasaraylılar takımımıza endeksli yaşarız. Rakibe göre değil.

Fenere gidecek!

Satmak beceri isidir.

Dejan Lovren, Liverpoolda sicitigi zamanlar Klopp onemli oyuncumuz falan dedi, taraftarlar Lovreni Instada 'go home' 'bad player' demedi.

Adam 31 yasindaki stoperi 6m pound alan Lovreni 12m euroya zenithe sattilar.

Son 10 yillin en iyi satmak isi bence Fikret Forest donemiydi, adam tosice, demba ba, fabri, gibi isimleri guzel fiyatlara okuttu.

Biz birak satmayi, 34 gol atan, yabanci gol krali olan Diagneyi bile dogru durust pazarliyamadik.

Ornek: Diagne bu rakamlara, LASK Linz yada PSV de yapsaydi MINUMUM 15m euro ya gitmisti

"Hayat da hepimiz kinci şansı, hakedecek şeyler yaparız. Galatasaray değerli ile yetişmiş, Fatih Terim olarak, Ona bir şans kapısı açılmasından yanayım.."
Fatih Terim

#BirŞansımOlsun

Transfer Istihbarat Şefi

Son düzenleme:
Duyumcular çok güldürüyor beni bu ara. Dün Belhanda'nın arkadaşı bile Galatasaray kurtulmaya çalışıyor yazdı. Bugün duyumcular Belhanda gitti yazmış. Nereye gitti yok. Kaça gitti yok.

2 Ekim'de falan adam gidince bugünkü tweetlerini alıntı yapacaklar :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt