- 18 Mayıs 2011
- 53.521
- 57.533
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Caner'e 2+1 sözleşme yapmak mallık. 32 yaşına girecek herif. 35 yaşına kadar garanti kontrat vermiş oluyorsun.
Satış konusunda iyi iş çıkarmıyorlar ama adamın nasıl fenerli olduğunu bizzat arkadaşından biliyorum.Alakasi adam bize gelmek istedi, bizim yonetim bitiremedi. Bunu kabul edelim bizim yonetim alirken de satarken de beceriksiz
Samptoria total 10 yazmis. Ama gecen gunku haber muhtemel. Maaslarini odeyemez onlar
Falcao ve Diagne hucum hatti olmaz.mi?arkalarinda oynayan adamalr tempolu ve mucadeleci olursa Aydinlat beni aga?Çökerttin beni
Hayat sevincimi elimden aldın
Karanlıklara gark ettin
Limitten dolayı maaşını taraftar mı ödüyo
Gecen sene almadigimiz muriqiyi bu sene 15e satacaklar. Sampiyon olmadin bu sene kar degil zarar aciklayacaksin
---------------muslera(lung)---------------
-omar---luyindama--marcao---sarachi
--------------lerma--bellegarde----------------
ejuke--------10 numara---------emre kılınc
---------------falcao----------------
kadrom budur simdilik.bartug,süleyman lus,ışık kaan,emin,erkan süer,hamza akman,kerem ve ali yavuz için da hayallerimiz var tabi
Ooooooooooo
baskan altyapı ve genclere sans tanıyacagız dedi.görecegizCaner’e gerek yok günü kurtarmak için dünya para veriyoruz.Bu sene şampiyonluk çok önemli alalım diyoruz parayı veriyoruz şampiyonluk olamıyoruz bu sefer yine aynı şeyi yapıyoruz arada olan Süleyman Luşa oluyor.Bari o oynasın da geleceği kurtaralım
Mert Hakan Yandaş https://t.co/NGahkan5v5