Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caner'e 2+1 sözleşme yapmak mallık. 32 yaşına girecek herif. 35 yaşına kadar garanti kontrat vermiş oluyorsun.

Başka nasıl ikna edebilirler ki? Biz 2 yıllık önermişizdir. Fener ayrıca bizden çok para önermiştir.

Bu limit işi nereye varacak bakalım. Ceza yemeleri lazım böyle giderse.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Alakasi adam bize gelmek istedi, bizim yonetim bitiremedi. Bunu kabul edelim bizim yonetim alirken de satarken de beceriksiz
Satış konusunda iyi iş çıkarmıyorlar ama adamın nasıl fenerli olduğunu bizzat arkadaşından biliyorum.
Ayrıca bize gelmek isteyen adam allem eder kallem eder gelirdi. Maksat daha fazla para vermekse bu konuya sadece yönetim karar verir.

Kadromuzda marcao ve Luyindama disinda para eden oyuncu yok. Gelecek sezon takimin yarisi kontrat sonuna geliyor ve yas olarakta cok yasli bir kadro ya sahibiz. Diagne, belhanda, feghuili ve falcao gibi astronomik para kazanan 4 tane copte bulunduruyoruz kadroda. Merak ediyorum Fatih Terim yine kisa vadeli basari icinmi kadro kuracak yada takimin, 5 ve 8 yil idare edecek kadrosunumu kuracak?

1596715533792.webp

Caner’e gerek yok günü kurtarmak için dünya para veriyoruz.Bu sene şampiyonluk çok önemli alalım diyoruz parayı veriyoruz şampiyonluk olamıyoruz bu sefer yine aynı şeyi yapıyoruz arada olan Süleyman Luşa oluyor.Bari o oynasın da geleceği kurtaralım

altyapı ve yerli kadrodan bir kupa kadrosu,yedek bir 11 yapsam

-----------------gökhan degirmenci(berk balaban)-----------

murat şenel----ısık kaan---emin-----süleyman luş

------------bartug---ömer bayram--------

ali yavuz-----hamza akman--------emre kılınc

-------------------kerem---------

olurdu kadrom.erkan süer,yunus ve atalay bile yedekte kalıyo

Gecen sene almadigimiz muriqiyi bu sene 15e satacaklar. Sampiyon olmadin bu sene kar degil zarar aciklayacaksin

Eljif Elmas'ı da 18 civarına sattılar. Sen inandın mı , orada o paranın geldiğine? 26 yaşında Türkiye dışında hiçbir yerde boy gösterememiş Avrupa ligi bile görmemiş adamı 15-20'ye istediklerine de inandınız mı peki? Gol krallığı , istikrar hiçbirşey yok.

Geçen sene gol rekortmeni olup Uefa görmüş Diagne'ye -ki Avrupa geçmişi var - 10 M'e alıcı bulamadın Muriqi sence gidebilecek mi o paralara? Koç'un futbol dışındaki bireysel hesapları , hepsi o kadar. Maddi bilgileri açıklamıyorlar.

---------------muslera(lung)---------------

-omar---luyindama--marcao---sarachi

--------------lerma--bellegarde----------------

ejuke--------10 numara---------emre kılınc

---------------falcao----------------

kadrom budur simdilik.bartug,süleyman lus,ışık kaan,emin,erkan süer,hamza akman,kerem ve ali yavuz için da hayallerimiz var tabi

Hangi parayla aliyoruz o oyunculari? Belhanda ve Feghouli toplam 5-6 milyona gitse, Maicondan 1,43 var desek, o paraya bir Ejukeyi alamayiz.

Caner’e gerek yok günü kurtarmak için dünya para veriyoruz.Bu sene şampiyonluk çok önemli alalım diyoruz parayı veriyoruz şampiyonluk olamıyoruz bu sefer yine aynı şeyi yapıyoruz arada olan Süleyman Luşa oluyor.Bari o oynasın da geleceği kurtaralım
baskan altyapı ve genclere sans tanıyacagız dedi.görecegiz

"Transfer süreci biraz sancılı oldu ama ben hiçbir yerde konuşmadım. Hayatım boyunca verdiğim sözlerin arkasında durdum. O dönem söylediğinin arkasında duran tek kulüp Fenerbahçe oldu. Verilen sözlerin arkasında duran dürüst ve ahlaklı bir kulübe geldim."

Mert Hakan Yandaş https://t.co/NGahkan5v5

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kayseride iyi kötü 17-18 mac yapmıs bi emre tasdemir var.eger fiziği iyi hale gelirse,bursadaki potansiyeli ortada.katkı verebilir cok calısırsa.caner olmazdı bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt