Ozan Aparı
Büyük Kaptan
- 21 Şubat 2010
- 20.495
- 2.919
- 2.313
baskan altyapı ve genclere sans tanıyacagız dedi.görecegiz
İnşallah.Yoksa hepsi yaşlandı zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baskan altyapı ve genclere sans tanıyacagız dedi.görecegiz
Elinde aksi belge yoksa inanirim.18m euroluk yolsuzluk kimse yapamaz kgk var spk var bddk var masak var. Burasi dingonun ahiri degilEljif Elmas'ı da 18 civarına sattılar. Sen inandın mı , orada o paranın geldiğine? Maddi bilgileri açıklamıyorlar.
Riske girmeden gecmiste basarili olmus adamlari slmsk kadar dogal bisey ne olabilirki belki daha yeteneklisini daha iyisini alacaksin ama.tutmadi mi ne anladim o isten.Yav yeter aq ikisini de istemiyorum koca dünyada topçu mu kalmadı.
verdiğin söz Galatasaraydı,güzel tuttun ama cimbomun pipisini tuttun.fenerbahce para acısından cok ahlaklıdır gercekten,daha fazlasını verir donsuz da kals,ibişe bak sen.davayı acacagız belliki buna kasındıgına göre"Transfer süreci biraz sancılı oldu ama ben hiçbir yerde konuşmadım. Hayatım boyunca verdiğim sözlerin arkasında durdum. O dönem söylediğinin arkasında duran tek kulüp Fenerbahçe oldu. Verilen sözlerin arkasında duran dürüst ve ahlaklı bir kulübe geldim."
Mert Hakan Yandaş https://t.co/NGahkan5v5
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bundan sonra en yüksek görebilecek Yıldız MHY dır.Adamlar bomba diye karaktersiz MHY’ki acikliyor hahasushhw

Bu ikili ile yola çıkarsak 10. haftada havlu atarız. Biri kronik sakat, öteki kafadan sakat. Üstelik tek neden bu değil ücretleri çok fazla.Falcao ve Diagne hucum hatti olmaz.mi?arkalarinda oynayan adamalr tempolu ve mucadeleci olursa Aydinlat beni aga?
E adama şu tarihte şu kadar ödeme yapacaz deyip yapmadılarsa sonuna kadar haklı dediğinde he böyle bir durum yoksa ne hali varsa görür zaten"Transfer süreci biraz sancılı oldu ama ben hiçbir yerde konuşmadım. Hayatım boyunca verdiğim sözlerin arkasında durdum. O dönem söylediğinin arkasında duran tek kulüp Fenerbahçe oldu. Verilen sözlerin arkasında duran dürüst ve ahlaklı bir kulübe geldim."
Mert Hakan Yandaş https://t.co/NGahkan5v5
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Elinde aksi belge yoksa inanirim.18m euroluk yolsuzluk kimse yapamaz kgk var spk var bddk var masak var. Burasi dingonun ahiri degil
Boyle abukluklari yurticinde yaparsin onlar sponsor olursun onlar parayi verir filan. Napoli lazio boyle seylerle mi ugrasacak? Hem de begenmedigi adami kadroya alacak? Sen boyle inanmaya devam et. Senin inanmadigin sey artik turkiye bir pazar oldu ptt liginden bile fransaya transfer yapiyor eli ayagi duzgun oyuncularBoluspor 3. kaleciyi 1M'e alıyor tarihinde 1M e oyuncu almamışken , ona da inanıyorsun di mi sen , temiz transfer?