Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert Hakan: "Transfer süreci biraz sancılı oldu ama ben hiçbir yerde konuşmadım. Hayatım boyunca verdiğim sözlerin arkasında durdum. O dönem söylediğinin arkasında duran tek kulüp Fenerbahçe oldu. Verilen sözlerin arkasında duran dürüst ve ahlaklı bir kulübe geldim."

Eljif Elmas'ı da 18 civarına sattılar. Sen inandın mı , orada o paranın geldiğine? Maddi bilgileri açıklamıyorlar.
Elinde aksi belge yoksa inanirim.18m euroluk yolsuzluk kimse yapamaz kgk var spk var bddk var masak var. Burasi dingonun ahiri degil

"Transfer süreci biraz sancılı oldu ama ben hiçbir yerde konuşmadım. Hayatım boyunca verdiğim sözlerin arkasında durdum. O dönem söylediğinin arkasında duran tek kulüp Fenerbahçe oldu. Verilen sözlerin arkasında duran dürüst ve ahlaklı bir kulübe geldim."

Mert Hakan Yandaş https://t.co/NGahkan5v5

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
verdiğin söz Galatasaraydı,güzel tuttun ama cimbomun pipisini tuttun.fenerbahce para acısından cok ahlaklıdır gercekten,daha fazlasını verir donsuz da kals,ibişe bak sen.davayı acacagız belliki buna kasındıgına göre

DBB6BF2A-8178-46FC-BEEA-062F5282BF38.webp

Falcao ve Diagne hucum hatti olmaz.mi?arkalarinda oynayan adamalr tempolu ve mucadeleci olursa Aydinlat beni aga?
Bu ikili ile yola çıkarsak 10. haftada havlu atarız. Biri kronik sakat, öteki kafadan sakat. Üstelik tek neden bu değil ücretleri çok fazla.
Aldıkları para 9.5 milyon euro olacak senelik. (7.5'u bize kalan ama vergiler de bize gireceğinden 10'u var rahat)
Tez elden çıkarmamız lazım.

7 senedir şampiyon olamamış , her gün ağlayarak açıklama yapıp , yalan bedellerle oyuncu alan ve satan (Mesela Rodrigues alışları , Elmas satışları) ama limit payı Gazişehir'e yakın olan kulübün istisnasız her transferine bakıp yönetime ve hocaya sövüyorlar. Bir kaç dönem kar açıklamamıza rağmen.

Gökhan açıklanacak , Caner açıklanacak gene sövecekler.

"Transfer süreci biraz sancılı oldu ama ben hiçbir yerde konuşmadım. Hayatım boyunca verdiğim sözlerin arkasında durdum. O dönem söylediğinin arkasında duran tek kulüp Fenerbahçe oldu. Verilen sözlerin arkasında duran dürüst ve ahlaklı bir kulübe geldim."

Mert Hakan Yandaş https://t.co/NGahkan5v5

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
E adama şu tarihte şu kadar ödeme yapacaz deyip yapmadılarsa sonuna kadar haklı dediğinde he böyle bir durum yoksa ne hali varsa görür zaten

Elinde aksi belge yoksa inanirim.18m euroluk yolsuzluk kimse yapamaz kgk var spk var bddk var masak var. Burasi dingonun ahiri degil

Boluspor 3. kaleciyi 1M'e alıyor tarihinde 1M e oyuncu almamışken , ona da inanıyorsun di mi sen , temiz transfer?

Kaan Ayhan bomba transfer olurdu bizim için. Alsaydık keşke. Sadece stoper değil sağ bek de oynayabiliyor. Marcao ve Luyindama varken bile kullanabilirdik. Seneye çok maç olacak ve rotasyon anlamında da elimizi çok rahatlatırdı. Ayrıca Marcao veya Luyindama'ya teklif gelirse satmak da daha kolay hale gelirdi. Yazık oldu cidden.

Ah be MHY, ezberletilmiş cümleler bunlar. Fatih Terim sevginden dolayı Erol'un önünde kayıp 4-5 ay sonra Erol hocamla çalışıcam çok sevinçliyim demek yakışmıyor. İstediğin kulübe istediğin paraya gidebilirsin bişey demem de cümlelere dikkat etsen keşke

Boluspor 3. kaleciyi 1M'e alıyor tarihinde 1M e oyuncu almamışken , ona da inanıyorsun di mi sen , temiz transfer?
Boyle abukluklari yurticinde yaparsin onlar sponsor olursun onlar parayi verir filan. Napoli lazio boyle seylerle mi ugrasacak? Hem de begenmedigi adami kadroya alacak? Sen boyle inanmaya devam et. Senin inanmadigin sey artik turkiye bir pazar oldu ptt liginden bile fransaya transfer yapiyor eli ayagi duzgun oyuncular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt