- 19 Mart 2014
- 29.677
- 31.071
- 2.718
Kaan Ayhanı almamız çok önemliydi. 2 milyon avroya şu adamı kaçırdık helal olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
---------------muslera(lung)---------------
-omar---luyindama--marcao---sarachi
--------------lerma--bellegarde----------------
ejuke--------10 numara---------emre kılınc
---------------falcao----------------
kadrom budur simdilik.bartug,süleyman lus,ışık kaan,emin,erkan süer,hamza akman,kerem ve ali yavuz için de hayallerimiz var tabi
Lerma tamam da Bellegarde çok büyük bir risk ne vereceği belli değil, ayrıca Lerma'da o kadar sükseli bir isim olmayacak. Bizim hakemler her maç bir sarı yapıştırır. Çok kırmızı yer.Lerma - Bellegarde Tandemi Şampiyon yapar seni. Isterse Belhanda 10 da olsun fark etmez.
Yapacağımız Orta Saha Tendimi Şampiyonluğu Belirler
Transfer Istihbarat Şefi
Tamam ama bende kagit ustunde dedim Saglikli bir Falcao ile Diagne beraber nasil oynar merak ediyorumki ikiside gitmeyecek buyuk ihtimalle bize degerlendirmek duserBu ikili ile yola çıkarsak 10. haftada havlu atarız. Biri kronik sakat, öteki kafadan sakat. Üstelik tek neden bu değil ücretleri çok fazla.
Aldıkları para 9.5 milyon euro olacak senelik. (7.5'u bize kalan ama vergiler de bize gireceğinden 10'u var rahat)
Tez elden çıkarmamız lazım.
Çift forvet mi?Tamam ama bende kagit ustunde dedim Saglikli bir Falcao ile Diagne beraber nasil oynar merak ediyorumki ikiside gitmeyecek buyuk ihtimalle bize degerlendirmek duser
Boyle abukluklari yurticinde yaparsin onlar sponsor olursun onlar parayi verir filan. Napoli lazio boyle seylerle mi ugrasacak? Hem de begenmedigi adami kadroya alacak? Sen boyle inanmaya devam et. Senin inanmadigin sey artik turkiye bir pazar oldu ptt liginden bile fransaya transfer yapiyor eli ayagi duzgun oyuncular
Lerma'ya ihitmal vermiyorum abi.Lerma tamam da Bellegarde çok büyük bir risk ne vereceği belli değil, ayrıca Lerma'da o kadar sükseli bir isim olmayacak. Bizim hakemler her maç bir sarı yapıştırır. Çok kırmızı yer.
söylediklerinde hiç bi haklılık yok,Galatasarayı gercekten isteyen geciken parayı da bekler.satıcının teki mert hakan.fenerbahce maaş ödeyebilyo mu sanki?kruse ve isla niye kactı?gustavo son maclarda neden sakatım dedi?cepte paraları yok,lalelik peşindelerE adama şu tarihte şu kadar ödeme yapacaz deyip yapmadılarsa sonuna kadar haklı dediğinde he böyle bir durum yoksa ne hali varsa görür zaten
Iyide biz alsaydik soylenen fiyata satamazdikki adamlar hile yapiyor .Vizde istesek Hile ile Diagneyi Ve Maiconu cok iyi fiyata satardik.tamam beceriksiz bi yonetim var ama en azindan durust bi yonetimÇöp idi güya veya Terim kazığı
Semih Ağlar kimBir Semih Ağlar sözü der ki;
“Günümüz Futbolcularının dini,takımı,değerleri yoktur. Taptıkları tek şey paradır”
Bende geleceğini tahmin etmiyorum. Bellegarde tam kapalı kutu ne verebileceğini bilmiyoruz. Muhtemelen Carole muadili bir transfer olacak.Lerma'ya ihitmal vermiyorum abi.
Oyle bir sey yapacak olsa 15e degil 60 satar limit falan da kalmaz. Ki yaptiklari 50 transferden ali kocun ne kadar beceriksiz oldugunu gördükİşte inanmadığın şey şu , senin Koç dediğin soyadı uluslararası bir soyadı. Nasıl ki City usulsüzlük yapıp ceza alabiliyor , demek ki o pazarda da öyle şeyler olabiliyor. Adamı 15'e almayacak olması beğenmediği anlamına gelmez.
Fatih hoca adam ederkontratlı oyuncularımızdan bir kadro oluşturalım.
okan
şener-luyindama-marcao-saracchi
taylan-ömer
feghouli-belhanda-arda
falcao
göz kamaştıran bir ekip.