Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E adama şu tarihte şu kadar ödeme yapacaz deyip yapmadılarsa sonuna kadar haklı dediğinde he böyle bir durum yoksa ne hali varsa görür zaten

Haziran ayinda lig bitecegi icin imza parasi haziran ayinda ödenecek sözü verilmis

Ama pandemi den dolayi ligler uzayinca sampiyonluk yarisi devam ederken Galatasaray’in sivasspor da oynayan bir oyuncunun hesabina para yatirmasi ne kadar dogru

Sivas ligi Bizim ustumuzde bitirdi,parayi yatirmis olsa ve sivasin ustunde ligi Biz bitirmis olsaydik tartisma konusu olurdu bu dogal olarak

Evet cift forvet .cift Forvet oynamak icin biri harkeetli tempolu ve rakip defansi ypratan cinsten olmasi gerekiyor.Bu ozellikler ikisinde de yok ama ortasahada ve kanatlarda bu
Ozelligi tasiyan oyuncalari transfer etsek onlarin aciklari kapatsalar birlikte neler yapabilirler merak ediyorum.Falcao Bazen 10 numara gibi araya paslarda birakabikiyir bi macta Onyekuruyu iyle kacirmisti.

Fenerbahçe bana 20 bin lira teklif ettiğinde ben Galatasaray'la 8 bin liraya anlaştığımda mutluluktan uçuyordum"

-Metin Oktay ♥

moktay2.jpg

Bende geleceğini tahmin etmiyorum. Bellegarde tam kapalı kutu ne verebileceğini bilmiyoruz. Muhtemelen Carole muadili bir transfer olacak.
Belle'yi Lens'teyken Arsenal izliyordu bildiğim kadarıyla. Sonra ne olduysa 2 milyona strasbourg'a gitti

Caner gelmedi diye yönetime ve hocaya kızan arkadaşlar ya size ne desem bilmiyorum. Gelecek diye 20 sayfa önce sövüyordunuz ne değişti. Fenerin alması mı problem sizin için, Fenere endeksli yaşamayın. Biz Galatasaraylılar takımımıza endeksli yaşarız. Rakibe göre değil.
Ben buyuk takimim diyorsan surekli rakibine futbolcu kaptirmayacaksin iyi veya kotu futbolcu orasi tartisilir .

takımda bı tane orta saha kalmadı halen daha dogru düzgün ısım cıkmıyor

gıdıp sag bek falan alıyorlar

allah belamızı vermıs

bonservissiz uygun isim yoksa kiralıklar harici seçeneğimiz olacağını sanmıyorum. onlar da takımların kadrolarının şekillenmesiyle planlama dışı kalan oyunculardan olacağı için sezonun başlamasını bekleriz. son anda gelir birileri.

başka türlü bir yol bizim için kolay değil. sürpriz bir satış yapabilirsek belki bir umudumuz olur.

Oyle bir sey yapacak olsa 15e degil 60 satar limit falan da kalmaz. Ki yaptiklari 50 transferden ali kocun ne kadar beceriksiz oldugunu gördük

kasadan 2 elma eksilse anlamazsın uğraşmazsın ama 15 elma kesin farkedilir ve peşine düşülür di mi?

Kaan Ayhanı almamız çok önemliydi. 2 milyon avroya şu adamı kaçırdık helal olsun.
belki avrupada kariyerini devam etmek istedi? oyuncu gelmek istemiyorsa yönetim napsin, her türk oyuncu belki türk liginde oynamak istemiyor o bir gerçek, Mesut, Ilkay, Suat Serdar gibi

Fener'in orta sahasıyla dalga geçecektim sonra bizde orta saha olmadığını hatırlayınca vazgeçtim.

Oyuncu kapmak demiyorum ama anlastigin adamida bi zahmet rakibe hediye etme
Abi oyuncu gitmek istemeseydi (vasiyet, melo, erolun önünde kayması falan o toplara girmiyorum artık) bi yere gitmezdi. Oyuncu daha çok para ya da daha erken para kazanmak istedi ki gitti. Böyle adamı elinde tutsan nolur kaptırsan nolur. Kötü oyuncu demiyorum ama sonu Serdar Aziz gibi olacak belli

belki avrupada kariyerini devam etmek istedi? oyuncu gelmek istemiyorsa yönetim napsin, her türk oyuncu belki türk liginde oynamak istemiyor o bir gerçek, Mesut, Ilkay, Suat Serdar gibi
Oyuncu görüşüne saygı duyarım. Gelmeyecek kişi açıkça niyetini belli eder, görüşme falan gerçekleştirmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt