Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu kapmak demiyorum ama anlastigin adamida bi zahmet rakibe hediye etme
Anlaşmaya oyuncu uymuyorsa kulübün burada yapacağı bir şey yok. MHY için sırf Fenerle inatlaşmak için milyonları bayılsa idik, hepimiz Abdürrahim'in sülalesine küfür ediyorduk. Eğer anlaşmaya sadık kalsaydı MHY oyuncu zaten bizdeydi. Emre Akbaba olayında olduğu gibi önümüzde muazzam bir örnek bulunuyor.

Abi oyuncu gitmek istemeseydi (vasiyet, melo, erolun önünde kayması falan o toplara girmiyorum artık) bi yere gitmezdi. Oyuncu daha çok para ya da daha erken para kazanmak istedi ki gitti. Böyle adamı elinde tutsan nolur kaptırsan nolur. Kötü oyuncu demiyorum ama sonu Serdar Aziz gibi olacak belli
Vedat gelmek istedi onuda alamadilar .Caykur baskana asiri Fenerli oldugu icin adami korkuttular zorla fenere gitti.Gelmek isteyen adamida alamiyorsunki .

Haydi Belhanda bir şekilde satılır desek bile Feghouli Falcao ve Babel hala takımda duruyor onlar hakkında hiç haber bile çıkmıyor

Anlaşmaya oyuncu uymuyorsa kulübün burada yapacağı bir şey yok. MHY için sırf Fenerle inatlaşmak için milyonları bayılsa idik, hepimiz Abdürrahim'in sülalesine küfür ediyorduk. Eğer anlaşmaya sadık kalsaydı MHY oyuncu zaten bizdeydi. Emre Akbaba olayında olduğu gibi önümüzde muazzam bir örnek bulunuyor.
Be ce rik siz ler tek aciklamasi bu Fener gecen sene seve seve aldi Vedati .Bizde Seve seve alabilirdik .Yonetim beceriksiz onu bunu bilmem

Merih Demiral - Juventus
Caglar Soyuncu - Barcelona
Ozan Kabak - Liverpool

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt