Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Jailson?
Adamı stoper oynatiyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jailson?
Fener çakıl taşı vererek mi anlaşmış lig devam ederken?Haziran ayinda lig bitecegi icin imza parasi haziran ayinda ödenecek sözü verilmis
Ama pandemi den dolayi ligler uzayinca sampiyonluk yarisi devam ederken Galatasaray’in sivasspor da oynayan bir oyuncunun hesabina para yatirmasi ne kadar dogru
Sivas ligi Bizim ustumuzde bitirdi,parayi yatirmis olsa ve sivasin ustunde ligi Biz bitirmis olsaydik tartisma konusu olurdu bu dogal olarak
Yönetimin muhabirleri açık açık 2.5 milyon euro bile verecek paramızın olmadığını, hiçbir yöneticinin de cebinden geçici olarak para vermeye yanaşmadığını söyledi.belki avrupada kariyerini devam etmek istedi? oyuncu gelmek istemiyorsa yönetim napsin, her türk oyuncu belki türk liginde oynamak istemiyor o bir gerçek, Mesut, Ilkay, Suat Serdar gibi
jailson nerdeMelo
Fernando
Josef
Gustavo
Son yıllarda brezilyalı cdmler ligimizde hep iş gördüler

Çöp flan değil de vedat 15 eder mı ?Çöp idi güya veya Terim kazığı
o da doğru, takımızda şu anda en çok savunma oyuncular var, o parayi orta saha oyuncusu için daha önemli düşünüyorum (tabiki iyi scout lazım 2.5m iyi yetenekli oyuncu bulmak için) kaani bize gelmeye çok isterdim, ama almanyada yetenekli türk oyuncular türk liginde oynamaya sıcak bakmiyorlar malesefYönetimin muhabirleri açık açık 2.5 milyon euro bile verecek paramızın olmadığını, hiçbir yöneticinin de cebinden geçici olarak para vermeye yanaşmadığını söyledi.
Gelmek istemedi vs hikaye.
Bu yönetim GS tarihinin en başarısız yönetimlerinden biri olarak hatırlanacak. Geldiklerinden beri Fatih Hoca'nın arkasına sığınıyorlar. Fatih Hoca sayesinde 2 lig şampiyonluğu yaşadılar. Hoca Donk'u kazanıp şampiyon olmasaydı sezon sonundaki seçimi de zaten hayatta kazanamazlardı.
Bunların çapsızlıklarını yaza yaza bitiremeyiz. Vukuaatları çok ama o sezonlarda şampiyon olduk diye milletin gözüne batmıyordu. Takke düştü kel göründü...
Bence bu mhy haziranda parayı alıp altın Euro alacaktı zarar ettim diye bize gelmedi...Fener çakıl taşı vererek mi anlaşmış lig devam ederken?
Herkese yazmaktan yoruldum. Vedat çocukluğunda da fenerliydi sonrasında da. Bize gelmek isteyen adam öyle ya da böyle gelirdi abi.Vedat gelmek istedi onuda alamadilar .Caykur baskana asiri Fenerli oldugu icin adami korkuttular zorla fenere gitti.Gelmek isteyen adamida alamiyorsunki .
Transfer yapabilirler o konuda sıkıntı yok. İş lisans çıkarmaya gelince ortalık kızışacakKendi yorumum var ama sizce sikeciler neden bukadar rahat bu transferleri nasıl aciklayabiliyorlar ? Bonservis yok ama maaşlar vs
Tranaferinin aciklamasindan 1 gun once Menejeri yapacak bisey yok gibi bi aciklama yapmisti.istemeye istemeye gitti.Biz clde olacagiz diye bize gelmek istemisti .Herkese yazmaktan yoruldum. Vedat çocukluğunda da fenerliydi sonrasında da. Bize gelmek isteyen adam öyle ya da böyle gelirdi abi.