Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altay

Gokhan - Serdar - Transfer - Caner

Luiz Gustavo

Deniz/Dirar - Ozan - Mert Hakan - Garry/Ferdi

Muriqi

Gustavo ve Muriqi haric berbat bir kadro. Defans gecen sezona gore guclenmedi. Kanatlar bu sezonun oyunculari.

+ Hasan Ali Caner'den daha iyi bir sol bek. Caner'in ortalari haric hic bir ozelligi Hasan Ali'den iyi degil.​

muric gidecek buyuk ihtimal

Altay

Luiz Gustavo

Muriqi

Gustavo ve Muriqi haric berbat bir kadro. Defans gecen sezona gore guclenmedi. Kanatlar bu sezonun oyunculari.

+ Hasan Ali Caner'den daha iyi bir sol bek. Caner'in ortalari haric hic bir ozelligi Hasan Ali'den iyi degil.​

Takima bak. Taraftar olursa bunlar hakemleri doverek butun ic saha maclarini kazanirlar. Taraftar olmassa, sene sonunda Ali Koca tekmeyi vururlar.

MHY ın açiklamalarini dinledim kusacaktim 🤑🤑🤑 cidden Karakter 0 Erol Bulut hakkinda söyledikleri, Emre Abisinin ona ögrettigi tezahurat 😂😂😂

geçen sene muriqi aldıklarında da yönetime sallayan olmuştu , bu sene de oyuncuyla makul ücrete anlaştın , çok daha fazlasını verip aldılar.

sen ücretlerini açıklayıp kar yapıyorsun , onlar hiçbir maddi bilgi açıklamadan rize kadar limit alabiliyor.

yönetime sallamanın manası ne onu çözemedim?

Elma ile armutu karıştırmayalım.
Vedat transferide mhy tranaferide bizim yöneticiler için başarısızlıkdır.

Bu bahsettiğin limit olayında farklı parametreler var.
Transfer konusunda çok büyük beceriksizlikler yaşanıyor.
Ve siz bunları savunmak için taklalar atıyorsunuz.

Şikeciler falan umrumda değil.
Beter olsunlar.ama gerçekleride görelim.

Yöneticlerin savunulacak tarafları vardır eleştirilecek tarafları vardır.
Ne olur körü körüne savunmayalım..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

"FALCAO'YU İSTEMEYECEK HOCA VAR MI"

"Bütün kulüplerimizin bankaların önümde sıraya girdiğini, ekonomik olarak iyiye gidilmediğini görüyorum. Bu işin böyle gitmeyeceğini hep söylüyorum. Galatasaray'ın geleceğini ve ekonomisine çok dikkat etmemiz lazım. Acaba hoca Falcao'yu istemiyor mu diyecekler. Falcao'yu istemeyecek hoca var mı? Falcao'yu almak için uğraşıyorlar. Olursa olur, olmazsa olmaz. Galatasaray'ın geleceğini de düşünmek zorundayız. Bana Falcao dedikleri zaman, ben bir stoper eksiğimiz var mı acaba diyorum."

Terim, 26.08.2019

Transfer Istihbarat Şefi

Bir stoper eksiğimiz var mı diye düşünüyorum bu cümle yeter anlamak için taraftarın gazı yönetimin egosuyla alınmıştır

Hadi ardayi 8 no olarak yaziyorum (orda olmali artik) + omar emre k. Felan bitti sayiyorum:

bize bir cdm
Iki cm
Bir so kanat
Bir 10 no lazim.

ya da söyle olacak mecbur:
Yerli/Nando
Omar Luyi Marcao Saracchi
Xxx xxx
Fegh xxx Emre K.
Falcao
Bu da iyi degil . Fegh gidip Onye nin beyinlisi gelmeli
İyide küçücük bir problem var onu atlamışsın. Belkundo adlı aikidocu ne olacak?

Altay

Luiz Gustavo

Muriqi

Burada kritik olan Gustavo-Ozan-Mert Hakan ortasahasının uyumu veya performansı olacak.

Yok iç sahada maç kaybetmez, şöyle yener falan demek için çok erken. Ortaya çıkan kadro neredeyse eskisinin aynısı. Mert Hakan dışında belki daha kötüsü.

Geçen sezona nasıl başladılar nasıl bitti. Neyse bizim millet abartmayı seviyor fazla takılmamak lazım...

Yoğun maç trafiğinde genç kadrosu olan şampiyon olur. Mesela Donk'un sözleşmesi yenilenmemesi lazım. Onun yerine Emin Bayram'a çok daha fazla şans vermek daha mantıklı olur. Aynı şekilde Yunus akgün'e de. Geçen sezon bu iki isime çok çok az şans verdik. 21 takımlı bir ligde ve 5 değiştirme hakkı tanınmışken gençler çok daha fazla kullanmamız gerek. Transferlerde de genç ve maliyeti düşük oyuncular almamız iyi olur.

limit tanımaz görgüsüz şikeci camia transfer açıkladıkça kuş sevici iqsu düşük bukelemunlar bu bahanelerle ona buna sallıyor.Formun iq seviyesi düşmekte şuan

Ulan 10 yorumun dokuzu mhy tramsferine sallıyor ve bizim iş bilmez yöneticileri savunuyor.
Nerde göster boş boş konuşmayın.

Mesele dribling yapmak değil sadece mesela Ömer ligin en çok dribling yapan oyuncularından biri ama topu alıp korner direğine doğru kaçıyor resmen pozisyonu da bitiriyor

Ama Emre Kılınç öyle değil alır kaleye gider topla birlikte, dribling yaptığı zaman takımı için bir pozisyon hazırlamış oluyor
Omer'in gecenlerde paylastigim istatistikte yaptigi dribblinglerin cogunu orta sahada yapmistir reis orta sahada bir zamanlar akiyordu.

Emre Kilinc'i izledigim maclarda pek begendigimi soyleyemem, hatta gelmesini de istemiyordum ama karakterli davranisindan sonra sicak bakmaya basladim.

Kanatlarda oynayan oyuncularin hizli, topu aldiginda rakibini karsina almasi ve adam gecmesi onemli. Bu yuzden Emre'nin transferinde soru isaretlerim var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt