İbrahim Anıl
Parçalı Üye
- 11 Temmuz 2016
- 4.762
- 2.205
- 913
olmasın belhanda'ya sövmek herkesin hakkıbelhanda dahil mi buna reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olmasın belhanda'ya sövmek herkesin hakkıbelhanda dahil mi buna reis
kaka mı belhanda mıolmasın belhanda'ya sövmek herkesin hakkı![]()
Reis Murat Saylak diye bi eleman var ve durmadan kafa açıyor. O Zurna herifi engellemenin bir yolunu biliyor musun?at videosunu izlemedim
izlemem zaten
formanin f'sini bile almayi düsünmüyorum
dolabimda bir sürü forma varken beni bu hale getirenler utansin
ben XDkaka mı belhanda mı
Bu takımın formasını giydiği sürece dahil tabi. Kendisini sevmesem de onunla ilgili de hakaretlere galiz ifadelere denk geldiğimiz müddetçe müdahele ediyoruz.belhanda dahil mi buna reis
belhanda dahil mi buna reis
hayırlı olsunFulham - Babel
Kim?Monaco'dan almamız gereken tek bir adam var onuda herkes biliyor.
Üstat yarışmalarla ilgili gelişme yok muBu takımın formasını giydiği sürece dahil tabi. Kendisini sevmesem de onunla ilgili de hakaretlere galiz ifadelere denk geldiğimiz müddetçe müdahele ediyoruz.
Baskalarinin oyuncularini parlatmaktan bikmadik
Sol bekte esas mevkisinden daha iyi performans gösteren Linnes'imiz var unutmayalım.
Bunun yerine sağ bek alternatifleri de arayabiliriz. Arıyor olabiliriz haberiniz olsun
Onye ama satın alma opsiyonu ilen. Böyle her sene adam kiralamaya uğraşılmaz.
Eğer oldu gitti; böyle iç dış yıkamalı küfür etsem?Bu takımın formasını giydiği sürece dahil tabi. Kendisini sevmesem de onunla ilgili de hakaretlere galiz ifadelere denk geldiğimiz müddetçe müdahele ediyoruz.
Bu takımın formasını giydiği sürece dahil tabi. Kendisini sevmesem de onunla ilgili de hakaretlere galiz ifadelere denk geldiğimiz müddetçe müdahele ediyoruz.
Sözleşme yenilediNazım sangare olmazmı oraya renktaş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Küfür her türlü yasak. Cezayı göze alırsan edersin.Eğer oldu gitti; böyle iç dış yıkamalı küfür etsem?
Muşamba yı satın alacaklarmış ama renktaş.Onye ama satın alma opsiyonu ilen. Böyle her sene adam kiralamaya uğraşılmaz.