Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.150
- 20.041
- 3.313
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen doğrusun renktaş ikiside bize sağlam katkı yapmıştıBurak Selcuk
istanbulu bilmiyorumKadıköy daki en iyi Dürümcü aranıyor
Transfer Istihbarat Şefi
Şu yoruma 10 tane layk atmak istedim imzamı atıyorum renktoid
tonla var4 büyüklerden başka bir 4 büyük takıma transfer olupta başarılı olan topçular var mı aklıma bir tek Sergen geliyor lucenin ikinci yılında baya katkı almıştık başka var mı
oha çeyrek altın satış 845 lira olmuş dolar 7 kusur yıl 2020 2023 te ne olacak acaba
benim aklıma gelmedi geçmişte semihyuvakuran ve tanju febeye katkı verdiler ama süreklik olmadıtonla var
katardan 2 uçak var b,rşey olmaz benceBirileri taşlar ve sopalarla kovalanacak 2023'ü göremeden bu gidişle.
Tinercilerden alacakları var ikisininde.Dorukhan nasil gelcek anlamadim tinerciler satmaz satsada en az 10 ister
Selçuk Burak4 büyüklerden başka bir 4 büyük takıma transfer olupta başarılı olan topçular var mı aklıma bir tek Sergen geliyor lucenin ikinci yılında baya katkı almıştık başka var mı
Berk omar marcao luyindama suleymanr
Celil Yüksel bartug mutlu doğan
Arda turan falcao Babel
Hayali saç beyazlatir
katardan 2 uçak var b,rşey olmaz bence
Erol 'Klopp' Bulut
"Rakibin 1. bölgesinde baskı yapıp, topu hızlı kapıp gol yollarına hızlı gitmek gibi bir felsefem var. Fenerbahçe'de de bu böyle olacak. Topla çok oynamak önemli değil.
Caner daha çok asistleriyle öne çıkıyor. Hücumda çok etkili. Defansa az önem veren bir kardeşimiz. Bu bizim açımızdan sorun olmayacak çünkü hücum futbolu oynayacağız."
Ekli dosyayı görüntüle 88081
Transfer Istihbarat Şefi
Ulan. Başakşehir evinde 1-0 yemişsin deplasmanda turu geçemez misin ah be Galatasaray olacak deplasmanda yine geçerdi
tanju semih yuvakuran sergen seçuk burak 30 senede 5 topçu aklıma geliyorSelçuk Burak