Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sosa
Caner
Gökhan
Gustavo

fb baya gençleşmeye başladı. 4-5 yılın kadrosunu kuruyor herifler
Kocun son senesi aziz abisi gibi klubun gelecegini degil kendini dusunuyor bu ihtiyar heyeti bu sene sampiyon olamazsa gidecek yeni gelen baskana allah sabir versin tam batarlar bunlarin hic birini satamazsinda hepsi bonservisini alir gider yada oturdugu yerden para sayarlar

Benim istediğim bek Eboue tarzında biri gerisi hikaye.Omar falan dümdüz adam bize gelmez.Takımda orta açabilen oyuncu yok forvetlerin Allah yardımcısı olsun.

Aynen ustat, ulkeler hakkinda farklilik yok. Turkiye hala turuncu listede. Ufak çaplı degisimler ile geldi basbakan. Restoran vesaireye girmek sadece isim soyisim bilgileri ile olabilecek. Virus patlak verirse o restoranda, yetkililer hemen en kisa zamanda bütün müşterilere ulasabilsin diye. Birde havalimaninda turuncu listeden gelen yolculara test imkani saglayacaklarmis (semptoma bakmaksizin).

Baska bir durum yok ustat
Ustat turkiyeyi turuncudan alirlarsa bana haber ver sana zahmet. Tatil donusu okullar falan acilacak alirlar muhtemelen

Bence linnes i boşuna yok sayiyosunuz düzenli oynadığında çok iyi futbolcuydu ffp varken eldekileri mecbur degerlendirmek zorundasın bence eldeki değerlendirecek en iyi futbolcu.

Benim istediğim bek Eboue tarzında biri gerisi hikaye.Omar falan dümdüz adam bize gelmez.Takımda orta açabilen oyuncu yok forvetlerin Allah yardımcısı olsun.
Oyle oyuncu bulmak icin 100 tane lig takip etmek gerek manajer onerisiyle bulmak çok daha kolay

Karbonat erol, avcı gibi istatistik hastası.

Bugün bile caneri, novakı, gökhanı, hakanı överken paso şu kadar gol attı şu kadar asist yaptı dedi. Sosa yıda ondan alacaklar. Yaşlı felan ama aldıkları adamlar formda gelecekler. Bu sene şampiyon olduk olduk, olamadık battı balık yan gider dicekler belli oldu

Caner 3g 13a
Novak 10 g 1a
Gökhan 3g 4a
Mert Hakan 10g
Sosa 10g 11a

Resmi Youtube kanalımızın yorumlarında gördüm.İnşallah Arda ile beraber şampiyonluklar kazanırız..
arda-turan-galatasaray-youtube-yorum-1.webp

Musaba için muhakkak opsiyon koydurmalıyız. Zira seneye FFP denilen bela olmayacak.

bunlar toplamda 20 milyonluk satış yapsa limiti tutturabiliyo mu acaba? gerçi bilmiyoruz maliyetlerini aldıkları itlerin ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt