Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sıtkım sıyrıldı bu adamdan ya. neyin nazıdır beyler ya neyin nazı. geleceksen gelyorum de, gelmeyeceksen de adam gibi söyle. hayır bu kadar uzattıktan sora gelmeyecek,maskarası olacaz yine elalemin...

bkz. shaqiri galatasaraya galatasaray shaqiriye yakın...

Sövsem sövülmezsin

Sevsem sevilmezsin

Bilemedim ne edeyim

Gel artık Sneijder sevinçleneyim

:ayatollah::ayatollah:

bugün itibariyle sneijder haberlerinden sıkıldım bu ne geldi gitti gelecek,bu hale yönetim getirdi niye açıklıyorsun listeni hangi kulüp açıklamış transfer listesini,getireceğin adamda m. sarp değil ünlü kaliteli oyuncu işini bitir sözleşmeni yap sonra herkes duysun bence bu transferin gecikme nedeni kesinlikle menajerdir bu medya bunu bu kadar yüksek sesle konuşmaya devam ederse menajer daha bizi çok oyalar bu transfer bırak pazartesini şubatta anca biter o da başka biri gelipte salça olmazsa ayrıca medya f. terim istemiyor haberleriyle camiayı karıştırmaya ve yeni bir b.tulum f.terim kavgası yaratmaya çalışıyor fenerli medyanın oyununa kanmamak gerek başkanında b. tulum u neden camianın içine aldığını anlamış değilim varsa anlayan hayrına anlatsın

Tulun 24 saat ??? ha bloklar arası boşluk ha tulun :rolleyes:

Biz sürünüyoruz adam gitmiş gülerek maç izliyor

Ne bekliyordun ? :)

Ben gıcıklandım şahsen bu olaydan. Adam gelecek 3 buçuk yılda 30 milyon euro ya mal olacak.

(BURAYA DİKKAT) """"ŞAMPİYON OLUNURSA LİGDE, BU TÜM FUTBOLCULARIN KATKISIYLA OLMUŞKEN SIRF SNEIJDER E ÖZEL 300 BİN EURO PRİM VERİLECEK""""

NERESİ LAN BURASI ? BİZ KİMİZ OĞLUM ? ÇİFTLİK Mİ BURA ?

Abi biz İnterle anlaşmadık mı bonservisini almadık mı imzalar atılmadı mı neden kasıyoruz ki?

Sneijder ne yazik ki gelmez bize. Artik yoneticilerimizin karar vermesi icin bir ultimatom vermesi lazim. Bizi pazarlik icin kullanmasina izin vermemeliyiz. Gelirse de basimizin ustunde yeri var. Orasi ayri.

Öte yandan İtalyan basınında Galatasaray ile Inter'in Sneijder için 10 milyon Euro karşılığında anlaştığı yazılırken oyuncunun ikna olmadığı ve bunun sebebinin de Premier League'den teklif beklemesinin olduğu iddia edildi.

yalniz ben cidden ibrahim seten'e inanmaya basladim. herkes bitti derken, anlasma var derken, o hep temkinli davrandi. ve her defasinda anlasma henuz yok dedi.

benim icin en guvenilir kaynak ibrahim seten bundan sonra. onun 'bitti' dedigi transfer harbiden bitiyor.

ekşi sözluk alıntı. bir yöneticiden aldığım bilgiye göre galatasarayla anlaşamamış futbolcu. istediği rakamın 1.5 milyon euro altını teklif etmiş galatasaray ve günler süren pazarlıklar sonucu anlaşma sağlanamamıştır. artık önümüze bakacağız, zaten takımımız yeterince güçlü. sneijder tamamen lükstü.

bir yöneticiden aldığım bilgiye göre galatasarayla anlaşamamış futbolcu. istediği rakamın 1.5 milyon euro altını teklif etmiş galatasaray ve günler süren pazarlıklar sonucu anlaşma sağlanamamıştır. artık önümüze bakacağız, zaten takımımız yeterince güçlü. sneijder tamamen lükstü.

bu sneijdere biri göster ama elletme demiş herhalde. oyun oynuyor bizle yeter artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt