Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder'in önünde Burak oynayacak :) Komedi.

bunun neresi komedi? buragi biz bi macta 2-3 kez kaleciyle karsi karsiya sokuyozda o mu atmiyo?

burak yilmaz golcunun hasidir. dun ibrahimovic'i seyrettim ajaccio karsisinda. rezil top oynadi. dusunuyorumda, bizim burak oynasa o macta, ibrahimovic'in aynisini yapsa bizim taraftar napardi kendisini.

burak yilmaz muthis golcudur, net.

Kaka da en az Sneijder kadar para isterdi bence hoca başka birşeye kızmıştır yada hiç bir kızgınlığı yok bizler abartıyoruz.İleriki günlerde belli olur.

Hocanin yada çok güvendiginiz birinin agzindan ; hocanin sneijderi istemedigini duyan var mi?

En büyük basarilari hagi ile yasamis biri 10 numara sistemini neden istemesin?

Eski söhretler istemem derken, sneideri kastettigi ne malum? Adam 28 daha.

Imparatora sövdürmek için gaz geliyoruz yada getiriliyoruz bence! Iste bu dengeleri bozar.

Kaka'yı istiyorum dediği bir basın toplantısında demişti..

[video=youtube;0DeAB98agQk]https://www.youtube.com/watch?v=0DeAB98agQk[/video]

hamit-melo-selçuk-riera

-------sneijder-------

bu orta sahanın önünde burak istemediği kadar gol atın beyler ben de çok beğenmem burağı ama atar

fatih hoca biraz şu egosunu bastırmalı. sneijder i istememek ne demek allah aşkına. bu takımın 1. önceliği 10 numara stoper veya solbek değil

Abicim kim diyo istemiyor diye ya, delinin biri kuyuya taş atıyor kırk akıllı çıkaramıyor. Yok öyle bişey ya.

Fatih Terim'in sneijderi istemediğini nerden çıkarıyorsunuz ya şaka mısınız nesiniz.

hocanın yönetimle arasında sorun var ve bu yüzden sneijdere sıcak bakmıyor zaten zamanında basın toplatısında da söyledi kakayı istiyorum diye sanki kaka çakıl taşına gelecek ayrıca an itibariyle sneijder kakadan çok daha iyi oyuncu ve daha fazla yararı olur. hocanın yönetimle arasında sorun olabilir ama egosu takım başarısının önüne geçiyorsa orda duracak. cl de kritik bir noktada olduğumuz durumda hocanın birazz alttan alması gerekiyor illa carlinhosun alınması şart değil illa kendi dedikleri yapaılacak diye bir kaide de yok. amrabat transferi için 8-9 milyonu verdirten hocanın sneijder için en ufak burun kıvarma hakkı yok olmamalı.

Kaka'nın maliyeti sneijder'den daha fazla olurdu bi kere. Fatih hoca neyin kafasında böyle?

Özel uçak varken şimdide tarifeliye geçiş yapmışlar.. Yalancı medya :D

ya sol bek adam sadace carlinhosa takıldılar dünyada başka sol bek mi yok.adam istemiyor işte.yokmu bir b planınız

Hoca da istiyor Sneijderi 100de 100 hemde. kendiside o konuda zaten gecen aciklama yapmisdi. hatirlamak isterim bidaha :

Fatih hoca: Ben hayir dedigimde fiyati 5 di simdi ise 15 oldu.....

yani sonradan istedigimde 15 oldu fiyati diye isyan etmisdi. sorun daha cok tulun ile alakali diye düsünüyorum veya bu Transferde söz haki olmadigindandir herhalde. Zaten fiyati cok yüksek aciklamar ve sayre oraya gidiyor zaten. Eboue de gibi o fiyata almayin su fiyata kadar inmelerini bekleyin dedigini unutmayin hocanin ki burda Sneijder de o cekilde istemisdir ama Baskan Tulunu devreye sokarak sen karisma hoca mesaji vermisdir resmen de bu duruma normaldir biraz bozulacakdir. 1-2 hafta sonra kimse konusmaz bu konuyu

Hocanın kafasındaki oyun anlayışına Sneijder değil Kaka uygundur bunun şimdi ego ile ne alakası var ?

Kusura bakma da eger Sneijder hocanin oyun anlayisina uymuyorsa ben senin oyun anlayisina ne diyimki. Sen 10 numara ariyorsun ve Sneijder gibi oyuncuyu alma firsatin var, nasil hayir diyebilirsin. Ya simdi ben burda kesin konusmus gibi oluyorumda, tabi eger öyle ise yorumlarim bu sekilde olur.

Bence Sneijderle ilgilisoru sorup spekülasyon olmasın diyedir, başkana niye kızgın olabilir Sneijderi istemiyordur.Ama başkan ısrarla almıştır.

Nasil istemez ya niye? :o

Eğerki dünyanın ılk on klubunde olmak ıstıyorsan bugun sneijderi sene sonuda onun ayarında yıne bırını alacaksın kı olasın..sarpla barısla ayhanla olsaydı her sene o sıralama ıcındeydık zaten...çolak lamı olucaz?

komplo kurmaya gerek yok hemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt