Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Evet şu bitti diye öten duyumcular gelsin bi bakalım. Bol bol çınlatıyorum kulaklarını, tabi başta ntv olmak üzere ;)

transfer nobeti arsiv 4 sayfa 800...

transfer nobeti (simdi) ... hersey degisti :rolleyes:

sneider alah belanı versin bak şimdi fener gider alır

Gelmiyecekse neden kadroya alınmadı?

o zaman tvden izlersin bizim şampiyonlar ligi maçımızı şınaydır efendi

Bu noktadan sonrada kimse yönetime sallamaz umarım ellerinden geleni yaptılar gizli yürütülemezmiydide demeyin elbet kokusu çıkacaktık he belki Salı değil Perşembe çıkacaktı sonuçta almaya çalıştığımız adam Elit biri.

sneijder şu anda inter trübünlerinde. transfer döneminin kapanmasına 2 hafta var, rahatım. pazartesiye kadar karar veremem dedi.

Abi Sneijder hırbosu açıklama yapmış pazartesi çıkmaz kararım 2 hafta daha var bu konu önemli bir konu 2 hafta daha düşünürüm demiş.

Kaynak sağlam mı?

Wesley Sneijder pazartesi karar vermem zor daha 2 hafta var demiş oyunmu oynuyo la bu bizde ona göre transferde başka oyunculara yönelecez heralde onumu bekleyecek herkes

böyle gaza gelmeyince ya kuş muamelesi görüyoruz ya da işte ortalığı karıştıran. bizde istiyoruz herkesden çok gelmesini. ama ben artık ihtimal vermiyorum

yahu kimsenin sizle dalga geçtiği yok uğraşılıyor işte inşallah olur deseniz kimse sizle dalga geçmez bir haftadır gelmez yok ingiltere ye gider yok bilmemne yapar yok gelmez aferim siz haklı cıktınız şimdi sevinin

Hala şeref reis açıklama yap diyenler var.. Yahu adamın kendi açıklama yapmış işte..

Uyanın ya uyanın kullandı bizi..

Yönetim teklifi geri çek ! Git al bernard,ganso fln keyfimize bakalım

Senin yaptığın düz mantık bence. Ben ilk yarı sonunda orta sıralarda olmasına göre bu yorumu yapıyorum. Ha illa devam edeceksek Liverpool yenince 6. oluyor.Öndeki Arsenal'in maç eksiğini saymıyorum bile.

Tamam biz süperiz Liverpool kaka.

bence yönetim pazartesiye kadar bekler, muhtemelen pazartesi kapa sneijder transferinden vazgeçildi diye haber gönderir. çocuk oyuncağı değil biz bunu 2 hafta bekleyecek değiliz. gitsinler carlinhos ve kerim freiyi alsınlar biz yine idare ederiz.

valla teklifi geri çekip klup vazgeçtik derse kimse yönetime unal ayasala tek laf etmeye hakkı yok! adam resmen dalga geçiyor eğer haber doğruysa!

abi bence gelcegi varsada gelmesin bu saatten sonra. başkanda oyuncu ve klübü ikna etmeden böyle işlere girişmesin. adam 2 hafta düşünecekte en son kimse kalamdıgında bize gelecek gelmesin abi. bernardı alın. nebiliyim genç bir adam alın. sol bek alın. boşverin bu adamı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt