Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sakin olun beyler, sneijderi alamazsak fenerliler dalga geçecek diye çekinmeyin, onlar önce pisliklerini temizlesinler, leş kargaları, bir tane sevimli fenerli olmazmı bu yeryüzünde allahım neyse, dünya bir haftadır bizi konuşuyor, büyük düşündüğümüzü anlamıştır tüm dünya herhalde!!!

Bunu günün başında söylemiştim inanmadılar bana, adam kendi ağzından dinlediler :D Herşey ortada abi, tüm kartlar açık. Adam transferin son gününe kadar bekleyecek sonuçta çantada keklik var burda.

Adama kızamıyorum bile yaşı daha 28 bizi katar gibi görüyor adamın ilk tercihi İngiltere oradan teklif bekliyor senin kendi düşüncen ne merak ediyorum sence gelecek mi Sneijder...

ulan genelde hep futbolcu ister bizi kulüp vermez. bedevi gibiyiz şimdide tam tersi :)

Beyler açıklama asparagas gibi geldi bana bizim keko basında hemen yemiş

ReNktaşlarım sakin olalım..Haberin doğruluğunu bilmiyoruz..Varsayımları konuşurken bile temkinli olmalıyız ki..Yarın bu adam gelirse konuşabilicek yüzümüz olsun

Transfer Nöbeti

Videosu var mı bu haberin?

Sent from my iPad using Tapatalk

Tulun çıkıp 24 saat demedi mi?Sedat Doğan 3 gün içinde demedi mi?Duyumcu falan yok ortada adam kendi açıklama yapıyor 2 hafta sürem var diye.Madem mesafe katedemedin ne diye süre veriyorsun ben onu diyorum.

Cevap sorununun içinde olabilir belki mesafe katedilmiştir ki olumsuz olsa verilen sürenin sonunda olumsuz cevabı niye vermesin bence böyle düşün olumlu olsun.

o kadar camıada kı ınsanlar yalan soyleyecek halı yok bıraz cabuk gaza gelıyoruz

kesın acıklma gelecek bızım kanattan bekleyın derım

Hocam sen Inter'de oynasan Dinamo Kiev istese paradan başka ne için gidersin oraya?

ayrıca, sanki diğer yabancılar para için gelmiyor. bana bir tane adam söyleyin, liverpool ve ya tottenham teklif yapmış ama o bizi tercih etmiş olsun. buraya gelenlerde en iyi teklifi veren en kariyerli kulüp olduğumuz için geliyor. ne bekliyorlar anlamıyorum, adamın doğuştan galatasaraylıyım ya da kanım sarı kırmızı akıyor demesini mi!! bu kariyerde bir oyuncu bize gelecekse 2 hafta da beklenir. Sonuçta kariyerli oyuncuların gözünde hala Katar'dan önceki son durağız. Melo kaç günde geldi bu sene, bir düşünün bakalım!! Burada bir hata aranacaksa yönetimin acemiliği gösterilebilir.

beyler butun suc yonetimin artık biri cıkıp (yetkili biri) cıksın dogru duzgun bir sey desin yuvarlayıp durmasınlar bilgi kirliligine bak ya

Ben kötü futbolcu asla demiyorum ama Ne bir Hagi ne de bir roberto Carlos ayarında bir futbolcudur Sneijder...

Bu futbolcuyu öyle büyüttünüz ki nerdeyse Messi-Ronaldo-Xavi-İniesta seviyesine koydunuz..

O oyuncularla aynı dönemde aday gösterildi 2010'da yılın futbolcusuna.. Evet Hagi ve R.Carlos background olarak Wesley'den daha iyidir.. Ancak ikisine de Wesley'in yaşındayken yanına yaklaşılmazdı...

Adama kızamıyorum bile yaşı daha 28 bizi katar gibi görüyor adamın ilk tercihi İngiltere oradan teklif bekliyor senin kendi düşüncen ne merak ediyorum sence gelecek mi Sneijder...

Bence gelecek başkası devreye girmezse, ama bu saatten sonra gelsin mi gelmesin mi dersen, o konuda kararsızım..

Olur da alamazsak umrumda değil ama hayal edebiliyor musunuz kuşların edeceği lafları ? ... :) Madara oluruz.

Vay arkadaş ne büyük olay kime madara oluyorsun adamın istdiği parayı vermişsin, başkanıyla konuşmuşsun herşey ayarlanmış adam gelmek istemiyor kime rezil oluyorsun fenerin teklifini sorduklarında peh demedi mi bu adam kime rezil oluyorsun yani.

Arkadaşlar eğer Sneijder'in açıklamaları gerçekse bizi cepte görüyor ve başka yerlerden teklif bekliyor. Bu transfer transfer sezonu sonuna kadar netleşmez.

Transfer Nöbeti

Hemen gaza gelmeyin yahu durun bakalım

Bana çok kola bir haber geldi...

Sent from my iPad using Tapatalk

adam zaten parasını kırpmamak için interde kadro dışı. epl'de saydığın hangi takım bu adama garanti 5-6 milyon verebilir.

Sanmam.. Bunun gelecek Sezonlarida var.. Galatasaray belki bu Sezon var gelecek Sezon yok..? Ne yani diyelim gelecek Sezon CL de yokuz ozaman ne olacak ..?? Tottenham büyük ihtimalle Sezonu 4. bitirir bitürlü girer..

Bence var abi bunun bir bekledigi yer var.. Ben bu adamin gelecegine artik ihtimal vermiyorum.. Bizi Timsaha getiren NTV Spor artik bitmistir.. Bir Hafta icinde bilmem kacinci Balonu oldu. Örnegin Belhanda ve Fenerbahçe..

Sneijder buraya gelecek, rahat olun

Bu kadar gerilmeye gerek yok

Cikan haberlerin cogunu zaten angutlar cikartiyor yok o teklif etti yok bu teklif etti , bizim gazetelerde meyilli atlamaya direk atliyorlar

Adam Oncelikle CL olmak üzere EPL de oynamak istiyor. Cl+EPl= Arsenal+manchester

Wenger bu adamı almaz.

Ferguson da bütçesini geçen de söylemistim, lewandowski ve olursa ronaldoya sakliyor, sneijder i almaz ki ihtiyaci da yok.

Yani bu adam ya kici kirik tottenham a gidip van der vaart gibi unutulacak ya da bize gelip CL de boy gösterecek.

Ben gelecegine inaniyorum. ve büyük bir iş başarmis olucaz. Gerçekten.

Bu transfer olsada olmasada Yönetimi kutluyorum.

Herneyse gerilmeyelim fazla, içiniz rahat olsun.

Gelirse ekimeeeeeeeeeee gelmezse :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt