- 30 Kasım 2008
- 9.508
- 3.764
- 1.748
Cevap: Transfer Nöbeti
Fatih Hoca'ya bir şey olmasın gelmezse gelmesin ya çok büyüttünüz bu olayı.
Fatih Hoca'ya bir şey olmasın gelmezse gelmesin ya çok büyüttünüz bu olayı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KAYNAK: Haberturk
cok guzel, bir oyuncu sampiyonlar liginde 8 gol atmayi beceriyorsa, bunlari da rastgele atabiliyosa.
vay arkadas. burak, sen neymissin aga.
kardeşim nasıl uğraşmıyorlar taffarel gitti adamı ilk önce brezilyadan ayrılmaya ikna etti.adam gitmek istemiyor ülkesinden.
hocam fatih hocayı herkez tanıyor eğer bukadar trip atıyorsa suratından düşen bin parçaysa bu işin içinde bişey var. dün abdurrahim albayrağın suratını gördün mü? umarım sorun sneijder değil solbek alınmamasıdır
Yahu ben her yönden hocamızın yanındayım...
Nerden biliyorsunuz hocanın 10 numara istediğini ? Hocanın istediği iki isim var Başkan söyledi.. Biri Carlinhos diğeri Chadli..
Bülent Tulun yine ortalığı karıştırıyor yine çakalın önde gideni o...
Ali Dürüst'ün açıklaması nerede Habertürk'te kaynak gösterir misin lütfen ???
fatih terim ile bulent tulun aralarinda kan davasi mi var nedir bu dusmanlik arkadas.![]()
Ya Chadli olacaktı ya da Carlinhos... Chadli'yi başkanı bırakmadığına göre Carlinhos kaldı...
Ama yönetim ne yapıyor ? gitti Sneijder ile ilgileniyor... tamam ilgilenebilir ama soruyorlar gündemde başka biri var mı diye...
Dedikleri şimdilik sadece Sneijder i düşünüyoruz başka bu transfer bitmeden başka bir işle uğraşmayacağız..
İyi de kardeşim Fatih Hocanın istedikleri ile neden bu kadar uğraşmıyorlar ?
Neresi bos söyle bizde bilelim. Kendi fikirlerini söyle o zaman, bos deyip gecme yoksa seviyeni belli edersin.
Bazı arkadaşlar Fatih Terim'i ağızlarına almadan önce o ağızlarını bi yıkasınlar. Sneijder için 2 dakikada ne Burak kaldı ne Fatih Terim. Ayıp be!Böyle taraftara Sneijder de gelmesin Fatih Terim de çeksin gitsin. Anca 8.lik yaraşır size.
Mou Casillas'ı yerken süfer, Fatih Terim daha ağzını açmadı, egosu yüksek. Düşük egolu Aykut'u sev o zaman.![]()
Terimin istemedigini sagir sultan bile biliyor.Zamaninda Hagi ile Tafereli'de istememisti.Pazertesi gunu soylemistim Terimin transfer yetkileri kisitlandi diye cikar kokusu yakinda.Ondan hocanin kac gundur agzini bicak acmiyor.
Bundan sonra hoca istedigi mevkiyi oyuncu profilini soyleyecek,yonetim bulcak oyunculari.Terim iclerinden birini sececek.Bu sene basinda yapilan transferlerin verim vermemesi ,yildiz isimleri devamli veto etmesi ki en yakin Demba Ba ornegi baskanin tepesini attirmis.
Bence ki en dogrusu bu Terimi basi bos birakdimi Canaydin zamaninda gorduk ne oldugunu.Ortada Suren ornegi var emri vaki yapip alirdi oyunculari.Meshurda lafi vardi "Sokak kemancisindan senfoni virtiozu olmasini bekleyemezsin" diye
Ben neden ortaligi karistiracam ya?
Sadece bazi seylerin ters gittigine görüyorum ve öyle hissediyorum ve ona göre yorum yapiyorum.
Cuma'ya kadar dediler, Persembe oldu cevap yok, Persembe 24 saat dediler cevap yok. Albayrak cikti bir alamadigi kaldi adamin ve bu aksam haber alacagiz dedi (yani dün) ses cikmadi. Bugün NTVspor bitti dedi ve B.Tulun cok sinirlenmis bu habere. Hoca cikip basin toplantisi yapmak istemedi?
Haksizmiyim peki? Ben olaya böyle bakiyorum belkide yanlisim var ama tek istedigim sey Sneijder'in gelmesi. Hoca degilmiydi diyen Galatasaray taraftari en iyisini hakediyor diye? Peki eger istemiyorsa neden böyle yapiyor? Takim ici dengeleri mi? Kaka'yi neden istiyor..