Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Birisi Sneijder'e pazartesi günü finallerimin başlayacağını ve salı gününden beri onun yüzünden hiç ders çalışamadığımı söylesin.Hayır,çıkıp çarşamba günü gelecek ama olan benim 1 döneme olacak.Daha ilk yıldan çapraza kalmak istemiyorum. :sad007:

vay anasını lan ne yalancı herifler varmış ya lan bu hayatta bunuda öğrenmiş olduk

Sneijder artık benim için Nötr'dür.

Asla bir HAGİ veyahut Popescu veya Taffarel olmayacak.

Sıradan bir yabancı olacak.

Gelirse desteklerim ama nötr bir destek olacak.

Renktaş okumak mı zor, yazmak mı? Ben emek verip kafamdan geçenleri sizlerle paylaşmak için yazmışım. Anafikirle açıklayabileceğim birşey olsa zaten direk onu yazardım. Böyle 15dakika yorum yazmak benim için çok mu zevkli sanıyosun?

Zamanınız olmayabilir, yada sıkıcı gelebilir, uykunuz vardır, okumak istemeyebilirsiniz saygı duyarım ama bu şekilde siz yazınca inan renktaş yazdığıma pişman oluyorum... İyi geceler dilerim

yok ondan demedim,forumda negatif bi hava olunca böyle uzun yazılar olunca insanın okuyası gelmiyo ondan dedim.Pozitif bi hava olsa insanda her mesajı okumak istiyo bilirsin.Sen de düşüncelerini böyle durumlarda yazarsan boşa gitmemiş olur zamanını ayırıp yazmışın o kadar senin için dedim.

Mecburmuyuz illaki Pahali ve nam salmis Yildiz Futbolculari Almaya...?? Önümüzde Shakhtar Donezk gibi bir Takim Örnegi var. Üstelik bir Taraf Ukrayna diger Taraf Türkiye.. Türkiyeye daha cok gelmek ister bir Futbolcu..

Ben acikcasi Sneijder'in bu yaklasimina karsiyim.. Adam bizi resmen oyaliyor ve ikinci Plana yani çikmaza sayiyor.. Shakhtar gibi Genç ve Kaliteli Oyunculari bulmamiz Sart..!!

Orada yabancı sınırlamasının olmadığını biliyorsun değil mi?

Baslarim sneiderine ya ....gelip milyon eurolari alacak, bi de ustune ustluk naz yapacak gelmezsen gelme pzvnk .... adam gibi soyle gelmicem diye ya da sktr git nerde oynucaksan topunu oyna... Galatasarayimdan buyuk degilsin ya... bizim yoneticilerde de var aptallik benim b planim yok dersen boyle olur. Marlos u isteseydik getirmistik simdiye... ve bence marlos sneider den daha fazla katki yapar bize.... sanki gelecek te sampiyonlar ligi sampiyonu yapacak bizi interi yapti da sanki....

İyice sıkıldım ha..

Twit miwit o ne dedi bu ne dedi..

Psikolojim bozulmak üzere..

Dear followers I received a lot of questions about my husband's situation.. But I don't know what's going to happen.. Only God knows and time will tell.. Anyway I want to thank you all for all the amazingly sweet messages!! I send you my love! ❤ Kiss x

çevirecek var mı

Eşinin durumu hakkında ne olacağını bilmiyormuş. Allah bilir diyor. bir de tatlı mesajlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. sevgimi gönderiyorum demiş. sonunda öpücük :D

arda yılmaz (soyadında kaç tane r var bilmiyorum ondan mention yapamadım)

sen ne diyon be olm :SS:

Dear followers I received a lot of questions about my husband's situation.. But I don't know what's going to happen.. Only God knows and time will tell.. Anyway I want to thank you all for all the amazingly sweet messages!! I send you my love! ❤ Kiss x

çevirecek var mı

sevgili takipçiler kocamın durumu hakkında çok fazla soru aldım fakat ne olacağını bilmiyorum sadece tanrı bilir zaman gösterecek ne olacağını neyse çok teşekkür etmek istiyorum güzel mesajlarınız için sevgililer falan filan :D bize sevgi değil kocan lazım :D

Dear followers I received a lot of questions about my husband's situation.. But I don't know what's going to happen.. Only God knows and time will tell.. Anyway I want to thank you all for all the amazingly sweet messages!! I send you my love!

Sevgili takipçilerim kocamın durumu hakkında pek çok soru alıyorum fakat ne olacağını bilmiyorum. Yalnızca Tanrı bilir ve zaman bize ne olacağını gösterir. Her neyse sizin harika tatlı mesajlarınız için teşekkür ederim. Size sevgilerimi gönderiyorum.

Bu iş Perşembe biter.

Yok yok en geç Cuma.

Bu gec ya da Yarın.

3 gün süre verdik bugün cevap verecek.

Adam kötü birşey dememiş yahu pazartesi karar verecek. Bu iş pazartesi ya biter ya biter.

Beyler o kadar sabrettik Çarşambayı da bekleyelim. O gün kesin gelecek.

Haftasonu maç olduğundan maç günü stadta açıklayacaklar. O yüzden haftasonunu bekleyelim beyler.

Beyler yönetim BJK maı öncesi çifte bayram istiyor o yüzden bu haftanın çarşambasını bekleyelim.

BJK maçı esnasında skorbordda ilan edileek kuşlar çatlayacak.

BJK maçında konsantrasyon bozulmasın diye bu çarşambaya kaldı.

Galatasaray'da transfer bitmez.

Baslarim sneiderine ya ....gelip milyon eurolari alacak, bi de ustune ustluk naz yapacak gelmezsen gelme pzvnk .... adam gibi soyle gelmicem diye ya da sktr git nerde oynucaksan topunu oyna... Galatasarayimdan buyuk degilsin ya... bizim yoneticilerde de var aptallik benim b planim yok dersen boyle olur. Marlos u isteseydik getirmistik simdiye... ve bence marlos sneider den daha fazla katki yapar bize.... sanki gelecek te sampiyonlar ligi sampiyonu yapacak bizi interi yapti da sanki....

İşte böyle fevri olmamanız gerekir hayatta. Ötesi her zaman boş. :)

Sevgili takipçiler, Eşimin durumuyla ilgili bir çok soru aldım.. Ama neler olacağını bilmiyorum. Sadece tanrı biliyor ve zaman söyleyecek. Her neyse muhteşem tatlı mesajlarınız için teşekkür etmek istiyorum. Sevgilerimi yolluyorum. Öptüm X (muck)

Adam tüm detaylarıyla yazmış. :yenieek:

Arkadaş şu transfer gösterdi ki "Türk basını " tamamen g.tlerden oluşuyor..Her haber yalan her haber dolan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt