Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bende kararı bilmiyrm gibi bişey dedi o konusuldu istanbul çok güzel dedi oda konuşuldu kuyt ailesi falan dedi snra metin oktay diye bi arkadaşı etiketledi ama onu görmedik atsana buraya

Cevap verdiği bütün twitleri silmiş ama kısaca şöyle özetliyim; Bir arkadaş yengeye twit atmış İstanbul çok güzel gelin falan filan diye yengede bizde çok heyecanlıyız dedi. Ben bu heyecanlıyız twitinden çok anlam çıkarırım. Mesela teklifi kabul etmişler gibi.

Sneijder'i getirecen İstanbul'a sonra vazgeçtim almıyorum şimdi gidebilirsin diye yollayacan öyle artislik olmaz böyle yapılırı gösterecen.

Mahalle maçındaki arkadaşına yapamazsın bunu.

Velevki yaptın bir daha sittin sene unut yıldızı mıldızı Avrupadan özellikle.

Cevap verdiği bütün twitleri silmiş ama kısaca şöyle özetliyim; Bir arkadaş yengeye twit atmış İstanbul çok güzel gelin falan filan diye yengede bizde çok heyecanlıyız dedi. Ben bu heyecanlıyız twitinden çok anlam çıkarırım. Mesela teklifi kabul etmişler gibi.

böyle bir tweet atmış mı gerçekten?

Çoğunuzdan birşey olmaz çünkü hala çocuk gibi ahmak insanlara inanıyorsunuz. hadi iyi geceler

:mad:

Bence transfer hala %50 %50. Bu tarz oyuncuların en ufak bir lafı evrilip çevrilip haberler yapılıyor. Yine bu tür oyuncuların transferleri her zaman sancılı olur.

birisinin twetini cevaplayınca bulamıyorz göremiyoruz sanırım bi tane ben zar zor buldum ama bu gerçekmi sen kendin gördün mü onu

Sneijder,İmralı görüşmelerinin bile önüne geçti.

Sildiği bir şey yok.

bana göre bu transfer yatti... maximumu zorluyor bizim üstünden belki reklam yapmaya calisiyor bir yanda okadar Galatasaray taraftari, bir yanda bütün dünya diyor ki salak misin gitme. Diger transferlere yönelmek lazigm, sol bek durumu var, Riera mükemmel ama Schalke orayi Autobahna cevirir, Urfali yine sakat...

G Zan yedekse vah halimize...

Bence sneijderden ziyade takıma adam geçip dribble atacak bernard tarzında adamlara ihtiyaç var.bernard bir profil.sneijder gelmedi diye üzülünecek biri değil bence.kaka olmasa üzülürüm.drogbaya üzülürüm ama wesley o değil.

Bir divan kurulu üyesininde dediği gibi olmayacak transfer için harcanan zamana yazık.

carlinhosu bernardı bide stoperi al çekil köşeye senden süperstar bekleyenmi var.hocayı birkezde üzmeyin yahu.

Transfer Nöbeti

ilk başta barostan başlayım 32 yaşında futbolun son dönemi anlıcan oynamasada fazla koymaz! değeri düşmüş düşeceği kadar! sınejderin 2014 ee kadar sölezmesi var! diyorsunya kapı gibi sözleşme oynasada alır oynamadan 12 milyon euro aldığını düşüdüm okey! 30 yaşında serbest kalıcak senin mantığına göre yıllık kaça oynar 2 sene hiç birşey oynamayan biri yıllık 1 milyon euro bile kazanamaz! uzun vadede kesinlikle iyi para kaznamaz interde kalırsa bu parayı 2 sene kazanır bize gelirse beliki 6 sene boyunca 6 milyon euroya yakın para kazanır

Bu bir pazarlik.

İntere der ki, bana oynasam da oynamasam da 12 m borcun var.

5 ver gideyim.

2 yillik 7 veren istedigi kulube de gider, kaybi yok.

İnter verir bu calisir, vermezse neyi goze alabildigine bakar. 2 sene sonra bonservissiz birak Turkiyeyi Katara da gider. Bonservis parasini da kendi alir.

Hem 12yi alir, hem imza parasi alir, hem 2-3 birseyler alir.

Adam rahatim diyor.

Gelelim inter ayagina, kabul etmez, oyuncu geri adim atmazsa 12yi verir, ister oynatir ister oynatmaz.

Kabul eder 7 m'dan kurtulur.

Restlesme bunun gibi birseydir bence.

Biz tamamen bunun disindayiz. Adam bu restlesmenin ardindan tamamen bize gelmeyi dusunuyor da olabilir, daha iyi ligden teklif bekliyor da olabilir.

Benim anlatmaya calistigim dedigi 2 hafta sureye sonucu belli degilken biz tamam diyor muyuz?

Bi tane kadın Tweet atmış yarın açıklancak diye.Yalan Tweet'tir bence.

Anaaa saat 03:30 olmuş cümleten iyi geceler....Sneijder gelecek, sinerji sinerji :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt