Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder'in açıklaması doğru ise bi s.....p gitsin.

O değil transferin son günlerinde Sneijder bize ortada bıraktığında o gazla Chadli beyinsizine milyon dolarlar vereceğimizi düşünmek üzüyor beni.

yenge tamam sıra babada , baba tamam , sıra abide bu nedir arkadaş sneijderimi alıyoruz aile soy ağacınımı

Ne çabuk unuttunuz Melo'yu almak için bile kardeşiyle uğraştığımızı.

Karısını ikna etmek tabikide zor, insan ilçe değiştirirken bile günlerce düşünüyor kaldı ki adam çok farklı bir kültüre geliyor, düşünmeleri kadar doğal birşey olamaz.

daha gelmedimi ya bu :sad007:

Liverpool devreye girmiş. Liverpool'u secermi bilmiyorum. Liverpool bizim verdiğimiz parayı veremez ayrıca biz şampiyonlar ligindeyiz.

Rijkaard'ın yanındaki ufaklığı çıkarabildiniz mi ?

422335_458512760879593_692774244_n.jpg

Sneijder transferinde yapilan hatalar: (Herzamanki gibi)

1. Sneijder isminin telaffuz edilmesi. (Hep ayni hatayi yapiyor Baskan)

2. Tarih vermeleri. (Yine herzamanki gibi) Cuma, Cumartesi, Pazartesi vs. Beklenti artiyor, tepki de büyük oluyor

3. Bunu gören menejerler de pay cikariyor tabiki bu durumdan. Aptal degil ya bunlar.

4. Bu kadar olumlu izlenimi kim neden verdi bu muhabirlere? Taraftar neden gaza getirildi?

Haaaahhhhh. Ağzına,klavyene kurban oluyum senin.

Benim de anlatmak istediğim bunlar.

Madem böyle bir işin içine girdin sessiz yürüt neden şov yapıyorsun mikrofonları görünce. Sneijder gibi bir oyuncu mevkisinde dünyanın en iyilerinden bir adamı kesinmiş gibi taraftarın önüne atıyorsun ?

Anlaşırsın her şey biter,Sneijder'le anlaşılır açıklarsın.

Kimsenin dürüst olmadığı bu dünyada her transfer girişimini kapa bildirmek helede Türkiye gibi bir ortamda büyük bir GARABETTİR.

Bu transfer olursa her şeyden önce kadro güçlenmesinden önce psikolojik olarak 3-0 öne geçeceğiz her alanda. Ancak olumsuz sonuçlanırsa vay halimize. Bana da bu koyuyor açıkcası ben şimdi olaya negatif bakıyorum ama yarın anlaşılmadı haberleri girilince resmi siteye burda ki POLYANA'lar ağır sövecek ve takıma zarar verecek. Başkan gibi.

Bugün gelişme beklemeyelim Sneijder konusunda. Pazartesi, en geç Salı bu iş tamam.

Sneijder 1 haftada transfere ikna edilmez. Bu transferin baska bir süreci olmali. Cok önceden harekete gecildi diye düsünüyorum ve bu noktaya gelindi.

Ama Sneijder bu saatten sonra döneklik yaparsa, onun da adamligina tüküreyim.

Ayrica bu muhabirler vs, kimden bu olumlu izlenimleri aldi, aciklamalilar. Yok bitti, yok imzaladi. Maymun ettiler bizi

sezon başı transferlerde büyük başkandı. şimdi adam gelmese bu başkanın suçumu? yapmayın allah aşkına

Allahın Cenk Tosunu tercihini bizden değilde gitti antep'den yana kullandı.. ne hallere düşmüştük..

Ünal AYSAL resmen bizi ayağa kaldırdı.. Uyuyan devi uyandırdı...

Başkanımız yemin ederim bir tane daha arasak bulamayacağımız mükemmel biri..

4-5 sene içersinde Avrupanın sayılı klüpleri arasına gireceğiz diyor bu neyle olur ekonomimizi düzeltmekle..

Başkanımızın 5 enerji santrali, 3 tatil köyü, boğaz da 3 butik otel , bilmem kaç tane şirketleri var benim bildiğim.. yada buz dağının görünen kısmı .. yani yüksek paraların nasıl değerlendirileceğini ve nasıl para kazanılacağını iyi biliyor..

Sneijder gelmediği zaman uyuyan devi uyandıran Başkanımıza söylenecek laflara ben çok üzüleceğim.. Kulağına gitse belki de bırakmayı bile düşünebilir.. çünkü karşımızda Adnan Polat gibi biri yok..

Taraftarımızın bence el birliği ile Başkanımıza Teşekkür etmesi gerek..

Birilerinin başkanları yurt dışına bile çıkamazken gidip inter başkanı ile kahve içiyor, Milan başkanı çaya davet ediyor.. bunun bir prestij olduğunu anlamamız gerekir..

Ben Başkanımızın yanındayım ..Bir Sneijder için değil milyon sneijder için bile laf demem alamadı edemedi diye..

Liverpool devreye girmiş. Liverpool'u secermi bilmiyorum. Liverpool bizim verdiğimiz parayı veremez ayrıca biz şampiyonlar ligindeyiz.

Liverpool bizim verdiğimiz parayı çorabından çıkarıp verir.Hatta İngiltere'den en az 10 kulüp o maaşı verir.Ama Liver. tdsi ilgilenmiyoruz diye açıklama yapmış

ne yalan soyleyim, bize gelmiyosa insallah liverpool'a gider. :o

YNWA!

eski gunlerine donecek liverpool. sneijder-arda-suarez-gerrard-sturridge.

And you neeeeveeeer waaaalllkkk aloooneeeeeee, yoouuuu neeeeeeveerrrrrr wallkkkkk aaaaaaaloneeee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt