Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Cabau, ‘En iyi meyveler, en güzel ekmekler, harika mağazalar ve muhteşem restoranlar. Milano’dan ayrılmak zor olacak. Hayatın içinde bazen işlerin nasıl gittiğini düşünmek üzücü olabiliyor. İtalya’da çok güzel şeyler yaşadık. Evlilik gibi. 2010 yılında Inter Piazza Duomo’da yaşadığım o akşam unutulmazdı’ ifadelerini kullandı.

moratti demedimi ya galatasaray ya inter diye? liverpool ne ara cikti geldi, defolsun gitsinler

Sneijder Galatasaray'da

NTV haberi yavaştan manşetten indirmeye başladı.Alıştıra alıştıra heberi çekeblilirler.Ama çekmediri sürece yarın için ümitliyim

Çekmiyorlar işte nedeni de reyting... Sitelerine herkes girip çıkıyor hala duruyor mu diye..

Birde bu adamlar tam bir Galatasaray düşmanı kasıtlı bir şekilde tutuyorlardır..

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Taraftari isyana suruklemek icin calisan fb grubu bunlar.

iyide abicim aynı şey belhanda da oldu üstelik hiç bi fbli yönetici açık açık ilgileniyoruz dememişken Bizim ilgilendiğimiz hatta interle anlaştığımız bile kesinken böyle bir haber çıkınca sneijder'in dün akşamki konuşmalarını duyduğumda bile çokda karamsar bakmadım ben gerçekten inanıyorum bu işin yarın biteceğine

Cabau, ‘En iyi meyveler, en güzel ekmekler, harika mağazalar ve muhteşem restoranlar. Milano’dan ayrılmak zor olacak. Hayatın içinde bazen işlerin nasıl gittiğini düşünmek üzücü olabiliyor. İtalya’da çok güzel şeyler yaşadık. Evlilik gibi. 2010 yılında Inter Piazza Duomo’da yaşadığım o akşam unutulmazdı’ ifadelerini kullandı.

Nerede demiş? Bir şey paylaşıyorsanız kaynağını da verirseniz daha yararlı olur.

NTV neden ısırarcı;

1-)Kaynak sağlam.

2-)R yapmak istemiyorlar olursa gelirse şanımız yürür.Zaten Forlan Reyes Belhanda derken iyice adımız çıktı.

3-)Transfer yatınca bir şekilde bunu Fatih Terim'e bağlayacaklar.

Evet beyler tahminler.......

Sen kal yenge :D biz gelelim :ayatollah:

Kadının aklı fikri gezmede tozmada..

Ben Sneijder transferinden falan geçtim de bunlar Duomo'da o akşam neler yaşamışlar ki ?

NTV neden ısırarcı;

1_)Kaynak sağlam.

2-)R yapmak istemiyolar olursa glirse şanımız yürür.Zaten Forlan Reyes Belhanda derken iyice adamız çıktı.

3-)Transfer yatınca br şekilde bunu Fatih Terim'e bağlayacaklar.

Evet beyler tahminler.....

1 olmasını umuyoruz :)

Cehennem'in Bekçileri uA

Ntv Spor'daki konustugum bayan Transfer gerçekleşti dedi peki kulüp neden böyle bir açıklama yaptı dedim hafta sonu cezasından kaçınmak için olabilir dedi Sneıjder neden 2 haftam var dedim en asıl nokta bu işte " Kulüp öyle istemiş olabilir yada o anki sorulan sorunun cevabından kaynaklanıyo olabilir " dedi.

Arkadaşlar NTV SPOR'a göz dagı vermeyide ihmal etmedim. Dedim bu haber yanlış çıkarsa büyük prestij ve izleyici kitlesi kaybedeceksiniz biliyorsunuz kadının dediği söz " Biz bu haberi 3 yerede dogrulattık Sneıjder Galatasaray'da buna emin olun. "

valla inanmak istiyorum :o

"I'm fine. It is a big decision I have to take, so I don't think it will be made by Monday," said Sneijder. "There are still two weeks to go before the end of the transfer window, so there is time. I am relaxed and I'm considering my options."

kaynak: Liverpool: Sneijder linked with move - ClubCall.com

sneijderin sözleri buysa, bu adamdan bize gelmez, gelsede pazartesi felan transfer sonuclanmaz gibi geliyor..Eğer ortada reklam anlasması ıcın bır oyun dönmüyorsa tabi..(bknz: Moratti)

Oğlum until monday değil mi:sad007:

Ynt: Transfer Nöbeti

iyide abicim aynı şey belhanda da oldu üstelik hiç bi fbli yönetici açık açık ilgileniyoruz dememişken Bizim ilgilendiğimiz hatta interle anlaştığımız bile kesinken böyle bir haber çıkınca sneijder'in dün akşamki konuşmalarını duyduğumda bile çokda karamsar bakmadım ben gerçekten inanıyorum bu işin yarın biteceğine

Belhanda iki gun haber oldu bu kadar irdelenmedi ama.

Ne Milano'ymuş arkadaş? Gezen varmı oraları.Bu hatuna İstanbul'un bütün güzelliklerini yaşatmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt