Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Olumsuz haberler mi çıktı fatih hoca ne dedi ?

LÜTFEN biri son 2 saatteki gelişmeleri anlatabilir mi? Ne oldu hoca toplantıda olumsuz mu konuştu?

Hoca toplantı yapmadı o kadar.Gerisini biyorsunntv Sneijder Gs'de diyor ve diretiyor.Kulüp ise hala beklemedeyiz görüşmeler de vam ediyor diyor.Hakkımızda hayırlısı

Bu transferi abdurrahim albayrak yapsaydı i love you hocam der kahkahalarla 53 numara giydirir hediye ederdik hocaya .... Sneijder gibi bir adam geliyorsa arada kusluk ego kırgınlık falan dinlemeden sevinmelisin arkadaş ..türk tarihinin en büyük transferi bu .

o zaman hocaya hayatta kızmam ben....de amrabata 8 verılırken neden malıyet hesaplanmadı...arkadas....baskan soz verdı hocada baskanı anlasın alsın yıldızını oynat ıste ...

Bitmemiş transfer hakkında konuşulmaz.Kesin birşey yok çünkü :) Beyler adam gelecek.Rahat olun ya.

Bu transferi abdurrahim albayrak yapsaydı i love you hocam der kahkahalarla 53 numara giydirir hediye ederdik hocaya .... Sneijder gibi bir adam geliyorsa arada kusluk ego kırgınlık falan dinlemeden sevinmelisin arkadaş ..türk tarihinin en büyük transferi bu .

Abdülrahim albayrak dış transfere bakmaz.o da çok istiyorsa alper potuk'u bitirsin hoca çok istiyor.Hoca inşallah scneijdere cephe almaz.Almamalıda.

Konuşmak zorunda değilsin, hocanın ağzından çıkan her kelimeyi yorumlamak zorunda da değilsin. Sabahtan beri olasılıklar üstüne, kendi uydurduğun varsayımlar üstüne hocaya sallıyorsun. Senin yaptığına eleştiri denmez, senin yaptığın ortalığı karıştırmak. Çünkü niyetin iyi olsa "eğer hoca istemiyorsa..." diye başlayan cümleler kurmazsın. Nasıl bir saçmalıktır bu ? O zaman bende. " Hakan fenerliyse..." diye uydursam tepkin ne olur acaba ?

Yüzlerce insan burda Sbeijder'in gelmesini beklerken, işi gücü bırakmış nöbet tutarken senin kimsenin huzurunu kaçırmaya hakkın yok. Hele ki varsayımlar üzerinden konuşup zaten gerilen sinirleri bozmayada hakkın yok.

Seni anlamış değilim. Yani aslında anlıyorumda ibretle izliyorum işte. Herkes burda Sneijder heyecanını, sevincini yaşarken senin bahsettiğin şeyler cidden ibretlik. Kusura bakmada avatarla olmuyor bazı seyler.

Peki nasil kurarim, söylede bilelim. Cünkü niyetim ortaligi karistirmak degil.

Ne demek Kaka'yı da istemesin ?

Sneijder'i Bülent tulun'un gazıyla Başkan istiyor Kaka'yı Fatih Hocamız istiyor..

Yeşil sahanın patronu hani Fatih Hocaydı ?

Hala göremiyor musunuz ?

Abdürrahim Albayrak'ın ropörtajını bir dinleyin Allah aşkına ... yüzünden düşen bin parça..

arkadasim Bulent Tulunun gazladigini ne biliyon? bir anlatsana bana?

yanindamiydin diye sorarlar adama.ne gazmis bu mubarek.Bulent Tulun ha Bulent Tulun konusmaya baska konunuz yokmu?

Bilib bilmeden insanlara suc atmayi cok seviyorsunuz.

Bak simdi kendi hatani bile bile geri adim atiyorsun. Sneijder ve Galatasaray konusu bilinmemis bir olaymi? Ben cikip 'bitti bu is beyler Sneijder geliyor' desinmi dedim yani? Cikip 'Evet ISTIYORUZ ve UGRASIYORUZ bile yeterdi' cünkü burda günlerce saatlerce bekleyen binlerce taraftar var. Biraz da gercekleri konusalim iste.

Bunu dediği anda bonservis +3, yıllık ücret +2, menajer payı +2

Hocanın arzusunu belirtmesi, üstelik taraftara ekstra umut ve beklenti vermesi menajerlerin gözünden kaçmaz. 1 istiyorsa 3 çakar fırsattan istifade.

Sessizlik her zaman faydalıdır.

Bazilari bazi futbolculari önerirken sen nasil cöp diyorsan ,burda gocunmayacaksin

Hoca toplantı yapmadı o kadar.Gerisini biyorsunntv Sneijder Gs'de diyor ve diretiyor.Kulüp ise hala beklemedeyiz görüşmeler de vam ediyor diyor.Hakkımızda hayırlısı

%100 bitmeden Kulüp bitti demez zaten :) %95lerde bence şuan.

ARKADAŞLAR !!!

Şu kritik süreçte hocanın konuşmaması iyi olmuştur

evet başta ben olmak üzere herkes yetkili bir ağızdan transfer ile ilgili gelişmeleri duymak istiyor

ama unutmayın ki süreç oldukça kritik

ve şikebahçenin paralı kurşun askerleri

özellikle bu transferi bozabilecek en ufak bir imayı dahi haber yapmanın peşinde koşarken

Fatih hocanın basın toplantısı yapmaması kadar doğal bir şey olamaz

durumu fazla büyütmeyin hoca her zamanki gibi gerekeni yapacaktır

Sneijder'İn aile işi, Inter ile para sorunu filan hikaye beyler. Adam teklif bekliyor, zaman kazanıyor, dün Albayrak da bunu ima etti. Gelmezse bu teklif bize gelecek. Eğer biz rest çekmez isek sanırım daha çok süre ister. Bu arada dün Albayrak'ın dediği üzere(ima ettiği üzere) Inter ile yapılan protokol Pazar'a kadar geçerliydi yanılmıyorsam. Bugün yarın netleşir yani?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt