Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder'in gelişini kendi oynayacagı toptan çok, dizilişi değiştireceği için istiyorum. Sneijder hayal kırıklığı yaratabilir, çoktandır maç yapmıyor Schalke maçına kadar form tutması zor bence. Fakat Sneijder gelirse eskisi gibi düz-çizgi halinde 4-4-2 oynayamayız.

Geçen sene başında nasıl 4-2-3-1 tutmadı ve 4-4-2 sonrası takım oturduysa bu sene de çizgi halindeki 4-4-2 takıma uymuyor ama Terim ısrarla 4-4-2 de deavm ediyor. Elazığ maçı- karabuk maçı vs. son 6-7 hafta çok kötüydük. Ligde iyi oynadıgımız maç sayısı 4-5'i zor bulur. Sneijder gelmese de değiştirmemiz gerekiyor ama Terim inatla 4-4-2 diyor. Sneijder gelirse 4-4-2 oynayamaz. Bir şeyleri değiştirmek zorunda kalacak. Belki bu değişiklik takıma ve oyuna yeni bir şey katar.

Beyler Sneijder maaş düşüklüğü yapsa zaten tüm kulüpler ister şunu anlayın artık..İstediği parayı yada çok yakınını sadece biz veriyoruz..

Aynen. yıllık 3 m € istiyorum, bonservisimde 8 m € deseydi, 25 tane kulüp sıraya girerdi. gerçi o zaman interde bırakmazdı ya :)

bütün dünyada kriz var, istediği parayı herkes oyle masanın üstüne koyamaz

30 milyon Galatasaray taraftarından bahediyorsak bunun içinde bırakında 200 bin formaya para verebilecek insan olsun..Yuhh yani o kadar bile alamıyorsak yazık bize..

Dünkü maçta Sneijder İnter'in golünden sonra en ufak bir tepki bile vermiyor,İnter'de kalması mümkün değil bence.Aynı bizim Servet Çetin gibi şuan oradaki durumu.Eğer İngiltere'den birisi kafaları sıyırıp,gemileri yakıp Sneijder'e yıllık 10-11 milyon € falan teklif etmezse,bu transferin olmaması için bir neden yok.

Gelsin ben 3 formasını da alacağım 3 ay içinde. Her ay 1 tane.

Asgari ücretin 800 tl olduğu ülkede bir formaya 100 tl verecek 100 bin tabi görürsem söylerim.

Önemli olan destek olmak. Herkes bütcesine göre destek olur.

Birisi gider Sneijder formasi alir, digeri gider Galatasaray bardagi alir. Sorun yok.

Yeterki destek olalim kulübe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt