Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijder 1 hafta daha bekletir bizi , sonra gider pl kulübüne imza atar.bizde yine son dk saçma birini alırız.

Ben Sneijder'i istemiyorum... Harbiden gel

esin... Yürekten istemiyorum..!!

Adam Koskoca Galatasaray'ımızın büyüklüğünün farkında değil ve Resmen bizi Alternatif olarak görüyor..!! Bence Vaz geçelim Bu Sevdadan ve bulsun kendine göre Kulubü..

Adam Koskoca Galatasaray'ımızın büyüklüğünün farkında değil ve Resmen bizi Alternatif olarak görüyor..!! Bence Vaz geçelim Bu Sevdadan ve bulsun kendine göre Kulubü..

renkdaş ya bırak duygularını biraz objektif ol sen de ya...biz tabiki adam için alternatif olucaz...adam interde oynuyor...bazı şeyleri görelim artık...istemiyosan saygım var ama adamında kendi düşüncesi...

Benım canımı sıkan sneıjder olayının yanı sıra dıger transferlerle ugrasılmaması. eger bu surec boyle uzarda ola kı negatıd sonuclanır ve bız dıger mevkılere de dogru duzgun transfer yapamassak ısımız o zaman yas ıste. Pek saglıklı gıtmıyor gıdısat. Sneıjder gelınce takım tamam olmayacak. Dıgerlerınıde goz ardı edıp bekletmemelıyız. Eger edersek sneıjder de basarısız olur kanaatımce. fergusonun dedıgı gıbı takım olgusndakı en onemlı sey savunmadır

Katilmiyan yoktur brother, ama konu burda bugünün kadrosunu kurmak degil önümüzdeki sezona aslanlar gibi hazirlanmak.

Kesinlikle Sol bek ve bir stopper alinacaktir. Sence Sneijderli Galatasaray olsun ister Sneijdersiz olan bir Galatasaray bu sezon Sampiyonlugu kucakliyamazmi?

rahat olun Bekliyelim Sneijder gelsin Sampiyonluk formalite gibi birsey olacaktir (zaten kadromuz sampiyonluk icin yeterli)

Bir Yandan Carlinhos transferini de bekliyorum. Insallah olur sezon sonrasi da ömer Toprak veya Serdar Tasci dan birini aldikmi tamamdir !ow yeah :yenieek:

Neden anlamak istemiyorsunuz, adam Epl,Laliga da oynama şansına bakıyor.

Kusura bakmayında adamın koşa koşa STSL yemi gelmesini bekliyorsun.

Lan adam Inter'den, oyuncu ve modacı sevgilisinin işinin düzenli olduğu Milano'dan Türkiye'ye, son 6-7 yılda bir kez Şampiyonlar Ligi'nde oynamış Galatasaray'a geliyor. Tabiki alternatif görecek, düşünecek.

Galatasaray'a gelirken Sneijder'in nazlandığını gören Lorik Cana reis; :D

[video=youtube;M4a_7rAChaA]https://www.youtube.com/watch?v=M4a_7rAChaA&feature=player_embedded[/video]

yav he... tamam bizde Galatasaraydan büyügü yok, ama adam Türkiye ligini degerlendiriyor bunu yapan da Dünyada mevkisinde sayili oyunculardan birisi.

Kadromuzda Sneijder klassinda 3-4 oyuncumuz olsaydi böyle ters cevap vermek yerinde olurdu..

Galatasaray zaten kac yil sonra Sampiyonlar liginde? Kay yil sonra gruplardan cikti?

Bunun Yaninda Türkiye ligi sence Avrupada nasil bir ölcu aliyor?

2 yil icinde BAM dan sonra olmus Melo Selcuk ile orta sahamiz gelen 1 Sampiyonluk gelen 1 Super Kupa gelen 1 Sampiyonlar liginde gruplardan cikmak biz de kendimizi Barcelonanin yerine koyduk :b5:

Batalla nasıl olur sence?

405998_10151255656053731_899588256_n.jpg

Adam büyük STSL'ye nasıl gelmez:mad:

O değilde Bağış Ertan'la NTV usturuplu bi R yaptı.

He adam zaten bizim teklifimizi duyunca koşa koşa gelecek değil mi ?

Daha 28 yaşında, mevkisinin en iyilerinden olan futbolcu, EPL gibi ligleri beklemeden Süper Lig'e gelecek. :b5:

s.a renkdaşlar...en tazesinden bir şeyler duydum en yetkili yerlerden söyliyeyim mi size de ne dersiniz

Katilmiyan yoktur brother, ama konu burda bugünün kadrosunu kurmak degil önümüzdeki sezona aslanlar gibi hazirlanmak.

Kesinlikle Sol bek ve bir stopper alinacaktir. Sence Sneijderli Galatasaray olsun ister Sneijdersiz olan bir Galatasaray bu sezon Sampiyonlugu kucakliyamazmi?

rahat olun Bekliyelim Sneijder gelsin Sampiyonluk formalite gibi birsey olacaktir (zaten kadromuz sampiyonluk icin yeterli)

Bir Yandan Carlinhos transferini de bekliyorum. Insallah olur sezon sonrasi da ömer Toprak veya Serdar Tasci dan birini aldikmi tamamdir !ow yeah :yenieek:

yapılacaksa zaten sözüm yok usta, ben geçmiş tecrübelere bakarak söylüyorum. Sneıjder oyunculugunun dısında bze cok sey katacak, ancak arkayı saglama aldıkmı hem ceyrek fınale cıkarak reklamı ve cazıbemızı daha da katlarız yenı sezon ıcın hemde rakıplerın mukavemetını kırmak ıcın mukemmel bır zamanlama olur ve ben boylecemın. bır 3 sene daha kupalara ambargo koyacagımızı dusunuyorum.

Bence su an ıcın solbekten bıle daha onemlıdır stoper mevkıı, olası bır sakatlıkta mazallah ben hakanı stoperde falan gormek ıstemem. one o kadar ıyı ada alıp arkayı doldurmassak yıne reykart donemındekı hezımetı yasayabılırz.

Insallah bu konusmalarımız havada kalırda Sneıjder-carlınhos-ömer yada tascı uclemesıyle bıtırırız. eger sade sneıjder alınır ve takım basarısız olursa bu algı Terımı de ıstıfaya goturur korkusundayım. ve medya bunun ıcın elınden gelenı yapacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt