Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Pazatesiye kadar karar vereceğimi sanmıyorum.

Anlamı;

En erken Pazartesi karar veririm.

Doğru senin dedin gibi uyku sersemi düşündüğümü yanlış yazmışım :)

Ama yorumun yanlış adam açıkça pazartesi gününü işaret etti yarın büyük ve son gün

Mehmet Ali Birand 'ın Sneijder'den bahsettiği kesin mi acaba bide güvenebilir miyiz buna sanki öylesine söylemiş gibi hiçbişeyden haberi yok gibi demiş o lafı.

Aynen banada öyle geldi medyada ki haberleri yorumlamış bildiğin adam millette burada gaza geliyor

Mehmet Ali Birand 'ın Sneijder'den bahsettiği kesin mi acaba bide güvenebilir miyiz buna sanki öylesine söylemiş gibi hiçbişeyden haberi yok gibi demiş o lafı.

Mehmet Ali Birand ‏@mabirand32gun

Cimbom son transferiyle ön aldı. FATİH Terim'in elinde şimdi nefis bir kadro oluştu. Hadi hayırlısı...

bence herseyden haberi var gibi belkide imza atıldı gördü ne biliyoruz adam gayet önemli biri açık net konusmus

Nöbet ölmüş gömeni yok ama yarın buralar değerlenir :cool:

hocam bilerek mi yapıyorsun bunu anlamadım yani kendine göre neden yorumluyorsun yazılı olan birşeyi

Neyi yorumlamışım ?Ben pazartesi karar vereceğimi sanmıyorum diye anlamıştım.Sanırım senin mesajlarından sonra pazartsiye kadar karar alıcağımı sanmıyorum şeklinde düzelttim.Bunun anlamıda en erken pazartesi karar veririm demek

Ulan ben bu Pes2013'ü neden kendim oynayamıyorum.Ya sadece 1 oyuncu ile oynuyorum ya bilgisayar kendi oynuyor yada smilasyon ile oynayabiliyorum.Varmı bir ayarı filan?

Nöbet ölmüş gömeni yok ama yarın buralar değerlenir :cool:

Renkdaş burda sabahlara kadar pc başında sabahlayın valla mübah size Bülent Tulun'la birebir konuşup durumları öğreniyorum yazıyorum burada hala ne durumlardasınız birand'ın tweetini çözmeye çalışıyorsunuz ne diyeyim :)

Hayatımda ÖN aldı diye bir kelimeyi ilk defa Birand 'dan duyuyorum..Sanki sinemadan bilet mi alıyoruz ondan bile önden aldık denir..

Renkdaş burda sabahlara kadar pc başında sabahlayın valla mübah size Bülent Tulun'la birebir konuşup durumları öğreniyorum yazıyorum burada hala ne durumlardasınız birand'ın tweetini çözmeye çalışıyorsunuz ne diyeyim :)

Tulunla birebir nerde konuştun lan :asd:

Geldi mi beyler

iyide bu bülent tuluna güvenilmez ki :o

Neyi yorumlamışım ?Ben pazartesi karar vereceğimi sanmıyorum diye anlamıştım.Sanırım senin mesajlarından sonra pazartsiye kadar karar alıcağımı sanmıyorum şeklinde düzelttim.Bunun anlamıda en erken pazartesi karar veririm demek

ben hala direttiğini anladım o mesajdan yanlış anlamışım o zaman kusura bakma hocam p.tesi adamın açıklamasına göre son gün bakalım yarın belli olucak mı

Ynt: Transfer Nöbeti

Aynen banada öyle geldi medyada ki haberleri yorumlamış bildiğin adam millette burada gaza geliyor

Hahaha yav mab galatasaray aş.sorumlu kisi.neden haberleri yorumlasin.ki adam bugun atmis twiti halbuki o yazana kadar ruzgar tam tersten esiyordu.duyumcu degil yani.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sneijder olur yada olmaz ama butun eksiklerimizi tamamlamaz herkez sadece sneijder'a odaklandi obur eksiklerimizi asil gidermemiz lazim tek adam kurtaramaz bizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt