Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kasımpaşa maçında tribünde olur, bjk maçında da maçın adamı olur...

aha buraya yazıyorum...

Inter Baskan'i 1. agiz simdiki isvereni aciklama yapiyor, Galatasaray Baskan'i isveren adayi olarak aciklama yapiyor, Futbolcunun menejeri aciklama yapiyor daha imza atilmadi diye hersey Pazartesi belli olur diye...Ama biz halen neyin derdindeyiz ben anlamadim Shaqiri durumu ile ne tur bir baglanti kurdununuz ben anlamadim dogrusu!! Eger Baskanimiz Unal Aysal %95 demis ise cok dogru soylemis..Bu transfer %95 bitmisdir ve geri kalan %5 lik kismi ise Sneijder ve menejerinin Istanbula gelip Sneijder'in saglik kontrolunden sonra sozlesmenin altina imza cakmasidir. Shaqiri transferi Sneijder transferi ile karsilasildiginda ne tur bir benzerlik kuruluyor anlamiyorum!

Bu arada Terim Hocamız'ın istediklerinin yarısı gelse ve gitmesini istemediği Arda kalsa şu an kadromuz.

------------------Muslera----------------------

--Eboue---Ujfalusi-----------Semih----Riera------

--------Hamit-------Melo--------Selçuk-----------

----Shaqiri--------------------------Arda Turan---

------------------Burak Yılmaz--------------------

şeklinde olacaktı.Daha iyi mi olur bilinmezdi ama kağıt üzerinde çok iyi bir kadro.

Arda kalsa Riera olmazdı

Sneijder gelirse,Ajax ile bir maç ayarlanmalı.Yada İnter.

Ünal Aysal ne yapar eder Sneijder'i getirir.. Rahat olun..

1461 Trabzon'dan Yusuf'u mu alsak acaba daha 21 yaşındaymış..

Re: Transfer Nöbeti

Stadimiz hazır hale geldi mi arkadaşlar!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Bu arada Terim Hocamız'ın istediklerinin yarısı gelse ve gitmesini istemediği Arda kalsa şu an kadromuz.

------------------Muslera----------------------

--Eboue---Ujfalusi-----------Semih----Riera------

--------Hamit-------Melo--------Selçuk-----------

----Shaqiri--------------------------Arda Turan---

------------------Burak Yılmaz--------------------

şeklinde olacaktı.Daha iyi mi olur bilinmezdi ama kağıt üzerinde çok iyi bir kadro.

Bizdeki son donemlerindeki Arda'yi ben o kadroda gormek istemem sahsen.

ulan bu trabzonun havasından mı suyundan mıdır adamlar kaleci fabrikası gibi müthiş kalecileri var.

Antudan;

[TABLE="width: 1036, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: bekrcakmak:cLink:2647529

33.hafta maç başlamadan o kupa wesleyin ellerinde havaya kalkarsa‚ önümüzdeki sezona 10 maç saha kapatmayla başlarız..haberiniz olsun ey yönetim..[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

10 mac yine iyidir bence
smile.gif

bos.gif

bos.gif

Yazıkla bebelere

Seten'i seversiniz sevmezsiniz ama adamın istihbaratı sağlam, bunu kabul etmek lazım.

Valla herkes bu haberi konusuyor. Demek ki dogru. Bakmayin saydirdigimiza, Seten´in arasi Baskanlarla iyidir. Ntvspor da ayni haberi yapmis.

Bir Baskan böyle konusmamali eger hala bir risk varsa. Baskan da bunu bilecek kadar tecrübeli ve zeki bana göre.

Bu saatten sonra bu transfer olmali. Aksi halde cok komik duruma düserler. Bu is bitmis olmali bu aciklamalara göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt