Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu arada anzhi de devrede değilmiş ulan bunlarda surdan para kazanıyolar Allah'ım çıldırcam

Fener son dakika olarakmı avrupa ligine gidiyor? Ne son dakikası. Şimdi de Anzhi'yi devreden çıkartılar :=)

Ahahah Kanaltürk'teki muhabbet çok bomba. Anzhi devreye girmiş dediler kendi kendilerine gelin güvey oldular. Şimdi de Anzhi şu an devreden çıktı diyorlar ibretlik :D:D

ne salak program bu 2 dk önce anji devredeydi 2 dk sonra devreden çıktı

Anzhi az önce devreden çıkmış beyler :D

Anzhi devreye girdiii evett şimdi çıktıııı devreye Psg girecekk ama Liverpool girdiiiiiiii evet devrede :asd::asd:

Sneijder GS ye gelince yarın bunlar herifin GS ye neden geldiğini değil de fb nin bu işi neden bitiremediğini konuşurlar ! noldu da tranasfer edemedi, nerede hata yaptı fb diye.

Şu kansız medya'yı gördükçe GALATASARAY'IMIN büyüklüğünü bir kez daha görüyorum!

Transfer Nöbeti

Beyler pardon ben zenith ile anzhiyi birbirine karıştırdım

:)

Sent from my iPad using Tapatalk

isi iyice soytarılıga vurdular la....sniejder pizza yapıyor :D

Sneijder pizza yapmış... Sponsor belli Dominos :D

sneijder'in domatesleri pizzaya koyuş şeklina bakarsak gelmiycek gibi beyler :(

Birkere Sinirle Sneijder'i istemiyoruz dedik hemen bombalamislar... :) Uşaklar Sneijder gelse en çok sevinen ben olurdum belkide :)))

Buda gelsin artık yeter be Milleti işinden gücünden ediyor... Benim Hollanda Futbolunda 4 Futbolcu gözümde. Van der Vaart, Van Persi, Robben, Sneijder.. Gelse süper olur..!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt