Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sırf şu Sergen Rıdvan gibi çekemeyenlere inat getireceksin bu adamı. 10 dakika izledim sinir oldum yahu. Bu içi her türlü pislik dolu lige Sneijder diye A class bir oyuncu gelecek tiplere bak, medyaya bak. Ulan Aziz nasıl bir imparatorluk kurmuşsa hepsi köpeği olmuşlar. Yemin ediyorum bu ülke bu takımı hak etmiyor ya. Vallahi billahi haketmiyor.:mad:

kıyasladığı adamda messi :) ulan ronaldo başa çıkamıyo adamla zaten. sneijderden daha yiyi topçularda var diyo ya messi var iniesta var diyo denyo kepçe :)

Transfer Nöbeti

Gökmen i sevmem pek ama mantıklı konusuyor

Sent from my iPad using Tapatalk

dayanamıcam artık ne sacmalıklar donuyo ortada..bırılerı 3 hafta once sneıjder fenerde dıye son dakıka gecer...sonra pıskın gıbı bısey olmamıs gıhı devam eder ve ustelık her program ortalama 10 kısı gelıyo...ertem sener ... diğeri fener devrede derler adamlar ısı bılıyo reytıng ıcın sonra belhanda fenerde derler ıkısı aynı yerın oyuncusu mantık tutmuyo sergen yalçın diğeri karısı gıt derse gıdecekmıs ya adam evlı sormucakmı karısına ... doğruya jardelın karısını yerden yere vurmustu medya sankı kendı karıları cok ıımıs gıbıde su ulkede futbolu destekleyen yok..herkesın derdı para para para ne seref ne namus ne durustluk para ıcın herseyı yapacaklar...

Sneijder fener'de derken öve öve bitiremiyorlardı ama.bu kadar mı belli edilir.

Bütün spor programları muhasebeciliğe terfi etmiş...

Ben bir haber aldım... Muhasebecilik bitmiş.. Bitmiş!

Bu adamlar harbi kafayı yemişler.... Sneijder'i sorguluyolar :D

gökmen senin o şinaydır diyen ağzını.....

son dakika. oglunun GSTV'de calistigini iddia eden taksiciye gore sneijder yarin aciklaniyor. bi taksici kalmisti duyum vermeyen :P

LA olm açın izleyin işte lütfü reyizi bitmeyecek bir transfer için adam bu kadar rahat olabilir mi ya :)

Lütfü Arıboğan ne dedi.

Gökmen i sevmem pek ama mantıklı konusuyor

Sent from my iPad using Tapatalk

Gökmen Özdemiri diyorsun diye farz ediyorum, Gökmen Özdenak olamaz senin dediğin ....mantık ile Gökmen yan yana gelemez.Canlı yayında maske takan adam nihayetinde :D

NTVV ye ırmak bağlandı bişey demedi.

Bülent Korkmaz : ( takim ici dengeler konusunda )

benim yanimda oynayan arkadasim benden 5 misli daha fazla aliyordu ama ben pozisyon almayi ondan ögrendim...

:D

[video=youtube;HOhh_Ye_zIs]https://www.youtube.com/watch?v=HOhh_Ye_zIs[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt