Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tv8'deki Yolanthe'nin açıklamalırını nasıl almışlar? Niye şimdiye kadar biz duymadık ?

ikisiylede anlaşılmıştı ntvsporun kabahati yok bildirim geliyodur onlarada adam kabul etmiş karısı italyadan ayrılıyoruz demiş artık neyin kafası

Öğleden beri gelişmelerden uzak kaldım

Karısı İtalya'dan ayrılıyoruz kelimesini nerede söyledi renktaş

Türkiye'de para kazanamak isminizi duyurmak, presitij sahibi olmak için gereken tek şey beyinsiz olmak..Kanıtı işte bu ve her alandaki benzeri programalr.

beyler yengeye sarkiyolar bu tv8 itler ulan koca GALATASARAYin BÜYÜK TARAFTARI yedirirmi size lan yengemisi

Ülkemizde futbolun gelişmemesinin baslica sebeplerinden biri bu spor programlari

Bana kalirsa hiç birini izlemeyin

Futboldan anlamayan 10 tane öküz toplanir futbol tartisma programi altında futbolcularin özel hayatlarini paralarini tartişirlar.

Replay izlerken, nasil pozisyon alamadigini söylemez gecen gece reinaya gitmiş sinema kapatmis ondan kosamamiş oraya der.

Acik oturumlar eleştiri ve bişeyleri geliştirmek içindir.

Bizim ülkemizdeki acik oturumlar tamamen show amacli ve bişeylere comak sokmak içindir.

İzlemeyin sunlari.

Ülkede bir tane iyi olan birşey yok ki sadece spor konusu değil eğitim,siyaset,iş olanakları,gelişmişlik hepsi yerlerde.

kadın kalmak istiyoruz diyor adam gole sevinmiyor çorba oldu

Transfer Nöbeti

Şimdi çilek muhabbetini servis ediyorlar

Ahhhhh ahhhhh ulan bu sneijder transferi bir olumsuz olursa vallahi istifaya götürür

Sent from my iPad using Tapatalk

adamın eşine laf atıyorlar, yazıklar olsun ! ayıp denen bir şey var da bunlar da yok ! o kadın neyse ney (maken, oyuncu vs.. açık seçik giyinir) ama sizin ne olduğunuz belli değil bu daha kötü !

telegoldeki bu ırz düşmanlarını rtüke şikayet edebileceğimiz adresi biri yollayabilir mi ?:mad:

yolanthe yengemize sarkıyolar :sopa:

sneijder'in nesini takip etcez, karısını takip edelim' serhat ulueren'le kaya çilingiroğlu 'nun telegol'deki twitter muhabbetinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt