Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ciddi misin yav? Vay anasını dün gece hepimiz yattı bu iş gözüyle bakıyorduk. O zaman muhtemelen yarın açıklanır. Cevap için teşekkürler.

Ek olarak

Mehmet Ali Birand ‏@mabirand32gun

Cimbom son transferiyle ön aldı. FATİH Terim'in elinde şimdi nefis bir kadro oluştu. Hadi hayırlısı...

Mehmet Ali Birand ‏@mabirand32gun

@ayberkburhan Snijder ailesiyle görüşüyor. Engeç salı günü cevap vermesi bekleniyor. Başka bir sorun kalmamış.

iğrenç bir medyamız var bu kadar aptalca yorumlar hareketler kıskançlıklar buneya

Arda´yi harcayanlar da bunlar. (ve sonra bu heriflere bakan bzim taraftar)

yok sinema kapatmis, yok gec uyuyor, onunda sevgilisini hep konusuyorlardi

"Dünya bir ülke olsaydı, başkenti İSTANBUL olurdu ! "Napoléon Bonaparte" İSTANBUL>milano""

bacımıza atılan twite bak hele.Manyağız arkadaş biz manyak :asd::asd:

Son yarım saattir bakıp bakıp gülüyorum. :asd: Odam kahkalarla inliyor.Anam,babam delirdiğimi sanıp ne olduğunu soruyor. :asd:

Kaya'ya göre Kaka Sneijder'e göre daha geride kalıyormuş, Sneijder daha ofansifmiş, daha çok gol atmışmış. Enteresan Kaka'yı hiç mi izlememiş Milan'daki istatistiklerine hiç mi bakmamış.

Bülent Tulun'la bugünkü voleybol maçı çıkışında konuştum Sneijder geliyor mu diye sorduğumda "Durum öyle gösteriyor.Inter'le anlaştık Inter bizden başka takıma satmayacak" dedi.Sneijder de Inter'den ayrılacağına göre durum belli bence :). Carlinhos'u sordum zor,zannetmiyorum dedi.Chadli için çok pahalı olmaz dedi.Stopere veya sol beke takviye var mı dedim,şu anlık öyle bir düşünce yok dedi.Durumlar bunlar sorabildiğimi sordum valla :)

beyler akşam bunu yazmıştım görmeyen varsa okusun size hayırlı geceler

Transfer Nöbeti

Kaya'ya göre Kaka Sneijder'e göre daha geride kalıyormuş, Sneijder daha ofansifmiş, daha çok gol atmışmış. Enteresan Kaka'yı hiç mi izlememiş Milan'daki istatistiklerine hiç mi bakmamış.

Su anki konumlarını karşılaştırdı bence

Kaka çok formsuz...

Sent from my iPad using Tapatalk

Yarı finale yükselmeye ne kadar getirisi var cl'nin?

Sent from my iPad using Tapatalk

Gruptan çıkan her bir takıma 3,5 milyon Euro, çeyrek finale kalanlara 3,9 milyon Euro, yarı finale kalanlara ise 4,9 milyon Euro ödenecek. Finali kazanan takım 10,5 milyon Euro finalist ise 6,5 milyon Euro almaya hak kazanacak.

Yüklenin Yolanthe'ye aklınıza ne gelirse yazın. Açık şuan. Yönetimden fazla uğraşıyoruz yemin ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt