Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hakan albayrak sallayan tiplerden

Bir insan bu kadar yakışıklı olabilir mi ? :) ( Nazar Değmesin )

Wesley+Sneijder+amfAR+Gala+Party+Red+Carpet+HWsdEoBBqKHl.jpg

Gargamele bak .

[video=youtube;v1Z2nCh7T30]https://www.youtube.com/watch?v=v1Z2nCh7T30[/video]

Bana güvenmek ne alaka şimdi ? Ben bişey mi iddia ettim. Ayrıca bi daha oku bakalım üslübumun neresinde sıkıntı var ? Şeref Aydın da sıradan bi taraftar sıradan bir insan. Nereye takıldın sen ?

Şeref aydına güvenip güvenmeyeceğimizi sorgulamana olabilir mi?

Sen fazla konusma sallayip duruyon her xaman. Hani fransa? Han gece kap aciklamasi gelecekti?
fransayi unutma hala gecerli. kap bildirimi yapilmadi evet ama yapilicak dengeler surekli degisiyor sneijderi ilk soyleyen kisi kim bir arastiriver. hagi muhabbetini albayraktan duyup da dun oglen buraya yaan kim bunlara bakman zaten yetecektir fransadan gelen de kapak olacaktir :)

fransayi unutma hala gecerli. kap bildirimi yapilmadi evet ama yapilicak dengeler surekli degisiyor sneijderi ilk soyleyen kisi kim bir arastiriver. hagi muhabbetini albayraktan duyup da dun oglen buraya yaan kim bunlara bakman zaten yetecektir fransadan gelen de kapak olacaktir :)

Kim peki fransadan

Ben dedim, ben söyledim, ben yaptım, ben ettim..

Diyen adam oldum olası itici gelmiştir..

Sende dahilsin.

İyi o zaman,ben zaten arttırılmasından yanayım daha doğrusu aldığımız yabancıların hepsini istersek sahaya koyabilmemiz gerektiğini düşünüyorum.7 yabancıysa 7,6 yabancıysa altısı da oynasın.

Serbest olsun demiyoru da belirli bir sekilde gercekciligi olacak kriterler olsun. Yerli oyuncularin pahali piyasasi yaninda gercekten yetenek ve kalite en alt seviyesinde hatirladigim kadariyla.. bugun 30 yasindayim. 90li yillarin basinda bile bir cok daha yetenekli oyuncular hatirliyorum...

rahat olalim tüpcü o koltukta kalmasi imkansiz biraz zaman lazim.

Eger fransadan gelen olmassa biri sana kapak gecer onuda unutma. Bekleyip gorecegiz..

[video=youtube;AG9Zg6geea8]https://www.youtube.com/watch?v=AG9Zg6geea8[/video]

Sanmam brother..

simdilik kontratlar

Muslera 30.06.2016

Eboue 30.06.2015

Ujfa 30.06.213

Danny 30.06.2016

Riera 30.06.2014

Melo kiralik

Elmander 30.06.2014

Amrabat 30.06.2017

8 oyuncu diyelim

Ujfa kontrati bitiyor kesin ayrilir

Riera ve Elmander son yillari (talibleri cikarmi?)

Melo kiralik alinir mi bilmiyoruz henuz. (alinir mi kiralanirmi?)

Sonucta önümüzdeki sezon kadroda en az 5 yabanci olacaktir (sneijderi de katarsak yine 6 Melo bir sekilde kalirsa yine 8)

Burda en basit yol Muslerayi satmak ve Onur'u almak olur bence... istemiyorum ama en kolay yol bu gözüküyor Riera ve Elmanderin talibi olacagini sanmiyorum, Melo yine bir sekilde bu kadroda yerini alir. ki yerine alacagin Türk oyuncu olarak tek G.Inler var o kalitede (alper Potuk demeyin bana!)

Hamitin ise ön libero olarak gecici olur ama sezon boyu kaldiracagini hic zan etmiyorum oyun yapisi buna uygun degil.

Riera bu şekilde devam etsin sezon sununa kadar ispanyadan epey talibi çıkar başta a.madrid ister.

Yokmu kısa özet geççek bi allahın kulu sevaba girsin gelişmeler neler :D

Beyler bu akşam görüldü ki Galatasaraylı olmayan tüm yorumcular tutuşmuş resmen Sneijder bize gelecek diye. İmzayı attığında da Sneijder'i rahat bırakmayacaklar bu fesat insanlar. Yönetim kurulu üyesi Mehmet Ali Birand'ın tweeti, Abdurrahim Albayrak'taki pozitiflik, Lütfi Arıboğan'ın transferde bir sıkıntı yok demesi, başkanın %95 bitti demesi bize gösteriyorki ya yarın ya da salı Sneijder Galatasaray'da diyebileceğiz nihayet.

şahsi görüşüm sneijder aslında fatih Terim'in tam isteyeceği tip bir oyuncu. merkez orta saha özellikleri de fazlasıyla olduğu için hocanın tek forvete döndüğümüzde oynattığı hücumda 4-2-3-1 savunmada 4-1-4-1 formasyonlarını en iyi şekilde oynayabilir. zaten dikkat ettiyseniz 4-4-2 oynarken bile savunmada umut ortasahaya geçiyordu 4-1-4-1 şeklinde diziliyorduk. mesela kaka'dan bu şekilde ortasahaya destek vermesini bekleyemeyiz ama sneijder bunu üst düzey bir şekilde yapabilir.

Fransadan eğer bir haber çıkarsa burada sana birşey söyleyene ilk ben gider yaparım ama öyle birşey çıkmazsa tavsiyem bir daha foruma yazma.

Sanmam brother..

simdilik kontratlar

Muslera 30.06.2016

Eboue 30.06.2015

Ujfa 30.06.213

Danny 30.06.2016

Riera 30.06.2014

Melo kiralik

Elmander 30.06.2014

Amrabat 30.06.2017

8 oyuncu diyelim

Ujfa kontrati bitiyor kesin ayrilir

Riera ve Elmander son yillari (talibleri cikarmi?)

Melo kiralik alinir mi bilmiyoruz henuz. (alinir mi kiralanirmi?)

Sonucta önümüzdeki sezon kadroda en az 5 yabanci olacaktir (sneijderi de katarsak yine 6 Melo bir sekilde kalirsa yine 8)

Burda en basit yol Muslerayi satmak ve Onur'u almak olur bence... istemiyorum ama en kolay yol bu gözüküyor Riera ve Elmanderin talibi olacagini sanmiyorum, Melo yine bir sekilde bu kadroda yerini alir. ki yerine alacagin Türk oyuncu olarak tek G.Inler var o kalitede (alper Potuk demeyin bana!)

Hamitin ise ön libero olarak gecici olur ama sezon boyu kaldiracagini hic zan etmiyorum oyun yapisi buna uygun degil.

Renkdaş Muslera'nın satılmasına kesinlikle karşıyım,Onur kalite olarak Muslera'nın çok altında bir kaleci şuanda.

Bu Hamit'te sağbek olmaz,sağ kenar olmaz(ilk yarı sonun toparladı ama genel olarak bekleneni veremedi),sağ iç olmaz deniyor,bu adamın mevkiisi neresi renkdaş :D

Alper alınsa bile şuanda ancak alternatif olur bizde.Melo'nun yaptığının yarısını zor yapar.(En basitinden ilk haftalardaki duran top problemi Melo takıma geri geldikten sonra kesildi)

Ben ikisinide beğenmeme rağmen Riera yada Dany yerine bir Türk oyuncu almamız gerektiğini düşünüyorum.

Yabancı Sınırı seneye düşmüyor arkadaşlar.

Bu Seazon 6+2+2

Gelecek sezon 6+2

bir sonraki sezon 5'e inicek. Yani Seneye 6 yabancı oynayabiliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt