Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu madeler gercekden koyuldu mu acaba, Inter GS arasindaki kontrata...

bilgi kesin mi? yoksa bi NTV SPor masa basa haberi miydi acaba... ilk defa böyle bi maddee den duydum da :D

var böyle bir madde ama 15 ocaga kadar geçerli..1 haftalık opsiyon aldı yani gs..

Baklava böyle yapa biliriz... umut burak ikilisi arkadasin anlatigi nedenlerden olmaz diye düsünüyorum ayni anda. Elmander ama teknigi iyi. top tutmasini biliyor ver kac yapmasini yapa bilir . tek eksigi yavas olmasi bir forvet icin.

618872_Galatasaray_SK.jpg

ajax da gibi daha hucuma dönük oynat bak ne yapior sneijder .

ajax da forvete yakin bir 10 nummaraydi yani alex gibi örnek olarak. 30 macda 18 gol 9 asist gibi perfomans saglamisdi ki ondan sonra zate real aldi onu.

Renktaş o biraz Hollanda'dan da kaynaklanıyor.

Sneijder'in alacağı ücretin kaç asgari ücret edeceğini hesaplamadılar diye şaşırıyordum, sonunda onu da hesapladılar. Eksik kalmadı.

Melih Sadıkoğlu ‏@melihSDK

@timblnt bulent abi sneijder gelicek de mac basina alacagi ucret 500 asgari ucrete bedel.. bence hayirli olmaz

Yok,orası öylede ben şunu kastediyorum. Bahsedilen oyuncu Sneijder ise dönen paralarda büyüktür. Herhangi bir takıma transferi söz konusu olduğunda adam illaki mutsuz olduğum,dışlandığım bir yerden ayrılacam demez. Sonucta İnter'de kazandığı parada öyle az buz değil :)

Türkiye'de de hemen hemen aynı parayı alacaktır. Ordan fark, eğer İnter de kalırsa sonraki sözleşmelerini çok daha düşüğe yapmak zorunda kalıcak.

Sneijder'in alacağı ücretin kaç asgari ücret edeceğini hesaplamadılar diye şaşırıyordum, sonunda onu da hesapladılar. Eksik kalmadı.

Melih Sadıkoğlu ‏@melihSDK

@timblnt bulent abi sneijder gelicek de mac basina alacagi ucret 500 asgari ucrete bedel.. bence hayirli olmaz

fbli arkadaş bugün bana Sneijder'in maliyeti 75 miyon TLymiş öyle mi dedi? Bende yok sen yanlış biliyorsun 100 milyon TL dedim, inandı:o

fenerlilere bak.. :rolleyes:

Krasic kaca geldik, yillik kac aliyor?

Topal kac aliyor yillik?

S.a baklava yapmışsınız dediler geldik

Renktaş rica ediyorum eziklerin paylaşımlarını burdan paylaşmayalım. Ne kadar beyinsiz olduklarını göstermeye çalışıyosunuz ama burdaki insanların gözlerini yormanıza değmez. Kopyala yapıştır a emek harcadığınıza değmez.

fenerlilere bak.. :rolleyes:

Krasic kaca geldik, yillik kac aliyor?

Topal kac aliyor yillik?

krasic + topal topla bir Sneijder etmiyor ama hem kariyer hem istatistik hemde basari olarak. orda belki bir mereiless kariyer olarak kafa tuta bilir sneijder e.

krasic + topal topla bir Sneijder etmiyor ama hem kariyer hem istatistik hemde basari olarak. orda belki bir mereiless kariyer olarak kafa tuta bilir sneijder e.

meireles kafasını tutar ancak diyicem ama demiyorum çünkü iyi örnek olmaya çalışıyorum :D

Gördüğünüz yerden yapıştırın siz Guiza'dan ölmediyseniz bize hiçbirşey olmaz vesselam...

bu su an itibari ile olur . yani baska transfer olmasa sneijder haric. ama burda bir sorun ortaya cikiyor. Yabanci konetanjinda baya zorluk cekeriz . yani elmanderi oyuna koymayi düsünecek hoca belki mac icinde ama kimi cikartcaksin . yani yerli Stoper baya sart oldu aslinda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt