Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kewelı mı alsak stopere:D

yada orumcek adamı:asd::asd:

valla ınsallah sıkıntı olmaz elımızde dany semıh ve yarım gokhanla olmayan hakan kaldı

ya beyler boşuna beklemeyin 19:05, hiç görmedik daha 19:05 olayını ünal aysalın ntvspora seçildikten sonra çıktığından beri

19:05'de açıklanan transfer hatırlamıyorum hiç.

Mantık hakkında söylediğine aynen dedim, gerçekten gerginiz, ne yapacağımızı bilemiyoruz artık.

Biz de gerginiz be güzel kardeşim ama emin ol sen veya herhangi bir arkadaş totem uğruna olumsuz yorum yapınca buradaki insanların dengeleri bozuluyor. Olumsuz yorum okudukça acaba gelmeyecek mi diye moralleri bozuluyor.

gökhan zanın bende numarası var beyler:trollface:

kusura bakmayın arkadaşlar ama hoca malesef transfer konusunda başarısız...yönetim yapacak transferi..şu cris trnsferi sadece dengeler yüzünden oldu.

Bir bitmediniz be arkadaş yeter yeter yeter gına geldi artık.Şu Sneijder hayırlısıyla açıklansın foruma gidip 2 tebrik mesajı atayım sonra sövüp çıkacağım bazılarına .

daha gelmedi bu suskunluk can sıkmaya başladı

Bence Sneijder için harcanak parayla Serdar Taşçı,wolsfurg takımında oynayan sol bek birde alınabiliyorsa Bernard alınsın..

7p6tt.gif

senaryo belli. 'ujfalusi'nin tekrar sakatlamasi sonrasi, sneijder transferinden vazgecmek zorunda kaldik. bir stoper transfer etmek istiyoruz'.

2 gun sonra..

sneijder zenith st. petersburg'da

diego (tabii ki eskisehirsporlu) galatasaray'da.

benden soylemesi ha, bizimkilerden beklenir yani. :D

saka la saka.

gecmis olsun kaptan'a. sozlesmesi sezon sonu bitiyo zaten, fesh etmeye ne gerek var. ayrica stoper transferinede gerek yok. dany-semih zaten oturdu, gokhan zan var, gerekirse hakan balta'yi stopere cekeriz. sacma sapan seylere para harcamaya gerek yok. ha bir sol bek alinmali, o kesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt