Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;BLx0VYuUeaw]https://www.youtube.com/watch?v=BLx0VYuUeaw[/video]

Psikolojimiz ;

h071CBC29

Slm

gelişme varmı

34cimbom34 ‏@34cimbom34

sneijder ile ilgili kötü haberler kimden çıktı veya nasıl çıktı bilmiyorum ama bazı medya grupları kasıtlı yapiyorlar diye düşünüyorum

Ne diye koyuyorsam bilmiyorum ama koydum işte.

stoper şart ben razı değilim tamam sneijder çok iyi futbolcu ama isme kapılmayalım takıma uyumu nasıl olacak bilmiyoruz. takım ona uyacak mı onuda bilmiyoruz

Akilli SOPERIN UYUMU NASIL OLACAK........!!??????

Ulen ..... adami zorlan gunaha sokarsin!

:sgr: :sgr:

Beyler noldu aldık diye haberler çıktı sneijderi.

AYDIN CİNGÖZ ‏@AydinCingoz

Ayrıca, Sneijder'e teklif edilen paranın 4 milyon garanti ücret, 20 bin euro da maç başı olduğunu ifade etti.

"Sneijder çilek değil mi? Pazartesi karar verilir. Başkanda, Fatih Terim ile bir iki gün içinde buluşacak" dedi.

Galatasaray'dan bir yönetici, "herkes Ünal Aysal'ın değerini bilsin. Teknik kadroda bilsin. Başkan, Sneijder için fedakarlık yaptı +

AYDIN CİNGÖZ ‏@AydinCingoz Galatasaray'dan bir yönetici, "herkes Ünal Aysal'ın değerini bilsin. Teknik kadroda bilsin. Başkan, Sneijder için fedakarlık yaptı +

"Sneijder çilek değil mi? Pazartesi karar verilir. Başkanda, Fatih Terim ile bir iki gün içinde buluşacak" dedi.

Başkan geçen gün hoca karar veremedi demişti sol bek yada stoper mi alacağız diye.Artık sol tarafa transferi unutalım bence.3 transfer yapamayız zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt