Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Stoke City-Chelsea maçında Stoke City'li futbolcu Walters kendi kalesine 2 gol attı ve penaltı kaçırdı yüz yılın cünübü:D:D:D

Karşılıklı gol var oynamıştım ve bir tek o maçtan yattım. Bunları duyunca stoke kadrosunun tamamına değil kime söveceğim belli oldu. Sağol :mad:

Son bir kaç saatte yalan yanlış herhangi bir gelişme, duyum oldu mu?

ntvsporun eziklerin resmi kanalı olduğunu biliyoruz. bunlar sneijderle anlaştığımız haberini kasıtlı vermiş olmasınlar.

Bura nere la

Prestijli spor gazetesi La Gazzetta dello Sport, an be an takip ettiği Sneijder transferi hakkında internet sitesinde, "Türk televizyonu, Sneijder'in Inter'den Galatasaray'a transferi tamam" ve "Sneijder: Hayır" başlığını atarak, transfere olumsuz bir yaklaşım sergiledi. Gazete, Türk televizyonunun haberine Galatasaray'dan yalanlama geldiğini aktararak, 28 yaşındaki oyuncunun menajeri Soren Lerby'nin ise Türk basınında dün yer alan, "Görüşmeler başladı ve bugün Galatasaray'dan bir heyet, Sneijder'la buluşmak üzere geldi. Kardeşi de söz konusu takımla görüşmelerde rol oynuyor. Her şey yolunda giderse anlaşma tamam gibi" açıklamalarının da gerçek olmadığını belirtti.

"Galatasaray'la konuşmadık"

Gazete Lerby'nin, Hollandalı voetbalinternational.com sitesine açıklama yaptığını yazarak, o röportajdan şöyle alıntı yaptı:

"Galatasaray'la kontrat konusunda konuşmadık. Yakın tarihte bir transfer mümkün görünmüyor. Wesley ve eşi Yolanthe buna karar verecek. Wesley, karar vermekte özgür. Son saatlerde Türkiye'den birçok telefon geldi bana ama numarayı gördüğüm zaman aramaları geri çevirdim. Inter ile Galatasaray arasındaki anlaşma? Samimi olarak bu konuda bir şey bilmiyorum. Inter bu konuda bana bilgi vermedi."

Gazete, takımlar arasındaki görüşmelerin ise sürdüğünü ekledi. Çıkan haberler üzerine Galatasaray da bir açıklama yaparak, transfer görüşmelerinin sürdüğünü belirtmişti.

:mad:

100120131625116664738_2.jpg

:msg::msg::msg::msg::msg::msg::msg::msg::msg::msg::msg::msg::msg::msg::msg::msg::msg:

Edittt.

şuan stoper solbek daha gerekli sneijder semih dany birine bişey olursa sezonu kapatırız

evet orası aşikar ama sneijder gibi bir futbolcu 40 yılda bir gelir. bu kadar ilerlemişken geri dönülmemesi lazım. sakız oluruz milletin ağzına. cavcavı ikna edebilsekte stopere aykutu sol bekede tosici alsak , birde sneijder gelirse takım tadından yenmez. bu benim fikrim tabi . beğenen vardır beğenmeyen vardır bu topcuları. :D

NTV ye bak hele... Finansal Fair Play'den bahsediyorlar...

Patroniçeleri Feriş emretmiş yine herhalde..

Kapta bugun gelen bıldırım olmamıs kapalımı la gercekten:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt